Alle bestemmingen

Kies voor KidsReizen want....

  • Jouw gezin is uniek en jullie reiswensen staan centraal
  • Een verre rondreis met je gezin? Wij gingen je voor!
  • Activiteiten die aansluiten bij de leeftijd van je kinderen
  • Slapen op bijzondere en sfeervolle plaatsen
  • We letten op de details om jullie reis 100% kids en tienerproof te maken

Ontdek de wereld met je kids

Op verre reis met je kinderen, een wereldbelevenis! Maar waar vind je die kleinschalige en bijzondere accommodaties, hoe kom je van A naar B, welke activiteiten zijn leuk voor de kinderen en tieners? En hoe plan je je reis zo in, dat de vakantie voor iedereen een feest is? Bij KidsReizen kennen we de leuke plekjes en hebben we ervaring met het reizen met kinderen. We stellen de ideale vakantie voor je gezin samen, of je nu met baby, peuter of tiener reist!

Genoten in Maleisië

Familie Timmer: "We hebben geweldig genoten van onze rondreis in Maleisië en vonden het erg bijzonder om dit met ons gezin samen te doen. Het is prachtig om met twee van die kleintjes op pad te gaan en te zien hoe flexibel ze mee gaan. Ongelofelijk hoe makkelijk ze overal weer sliepen en al dat reizen in bus, boot of vliegtuig was ook geen enkel probleem."

Avonturen in Thailand

Jens en Quin zijn weer terug uit Thailand waar ze spannende avonturen hebben beleefd! Op de vraag wat ze het leukste vonden, antwoordden ze dat de hele vakantie leuk was, maar het verzorgen van de olifanten was wel heel bijzonder! Ook een bezoekje aan de langnekken was heel speciaal, zeker toen ze zelf ook 'geringd' werden..

Lees het blog

ga naar het blog
12 dec 2022

Deel jullie top 10 mooiste reisfoto's met ons!

ga voor Deel jullie top 10 mooiste reisfoto's met ons!

Kidsreizen nieuws

Onbezorgd op reis met KidsReizen

Nu reisadviezen versoepeld worden, en steeds meer landen weer toeristen verwelkomen, kunnen wij weer doen wat we het liefste doen: een reis voor jouw gezin uitstippelen. Het is dus tijd om vakantieplannen te maken! Wij geven een geld terug-garantie, hebben onze reizen coronaproof gemaakt en bieden de mogelijkheid kosteloos te annuleren als corona drie maanden voor vertrek nog steeds een issue is. Klinkt dat goed? Meer hierover lees je op de pagina ‘Veilig en vertrouwd op reis’ onder het tabblad ‘Over KidsReizen’.

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.