Ontdek China met kinderen

China wordt steeds populairder als reisbestemming voor gezinnen en dat is niet onterecht. Voor families met kinderen is het genieten in dit prachtige land met zijn rijke cultuur. China is geen doorsnee vakantieland en door de lange reisafstanden misschien minder geschikt voor de allerjongste reizigers, maar het heeft veel moois en interessants te bieden.

China met kids

Bezoek de Grote Muur of de Verboden Stad of maak een fietstocht door de pittoreske straten van de oude hutongs. Kijk je ogen uit in oude authentieke plaatsen, ontdek de soldaten in het Terracotta leger, maak een boottochtje bij het mooie Karstgebergte of ga shoppen in een van de grote steden. Een reis naar China met kinderen is een avontuur en zal op iedereen grote indruk maken!

China rondreizen China bouwstenen

Onze individuele rondreizen met kinderen

KidsReizen heeft een aantal leuke individuele rondreizen samengesteld in China, maar ook een stedentrip in Beijing doen en een echte Talenkidsreis, waarbij je samen in de schoolbanken gaat om de taal te leren. Superleuk!
Onze rondreizen bevatten de hoogtepunten van China met een combinatie van cultuur en natuur. Natuurlijk is rekening gehouden met het reistempo wat kinderen aankunnen. Zo zullen er meer rustdagen zijn dan in een normaal reisschema, maar ook leuke en bijzondere excursies voor kids zullen niet ontbreken. Houd er rekening mee dat er een enkele lange reisdag in het schema zit. Dit is onvermijdelijk gezien de lange afstanden in China. Ook zullen niet alle hotels een zwembad hebben, dit is ook nog niet overal gebruikelijk in China.
De rondreizen zijn losse landarrangementen, maar ook de internationale vlucht kan via ons geboekt worden. Hou er dus rekening mee dat de volledige reisduur nog 1 of 2 extra reisdagen bovenop het landarrangement bevat.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een van deze rondreizen, maar toch nog wat aanpassingen willen aanbrengen, dan kan dat natuurlijk!

Liever je eigen reis samenstellen met bouwstenen? Dat kan ook! Ook deze zijn nog helemaal naar wens aan te passen. En mocht je naar een bestemming in China willen, die niet in de rondreizen of bouwstenen staat, laat het ons weten, want we kunnen ook andere plaatsen in China aanbieden.

Familie van Bolderen ging naar China met hun zoontje: "We zijn heel erg blij met de keuze voor KidsReizen. Voor het eerst met een klein kindje zo ver weg is best spannend, maar het heeft voor ons de drempel weggenomen om het nog eens te doen. Dankzij KidsRizen hebben we een ontzettend mooie en leuke reis gehad door China met ons zoontje van anderhalf, dus bedankt daarvoor!"

Praktische informatie China

Bekijk alle Praktische informatie China

Accommodaties China

Bekijk alle Accommodaties China

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.