Accommodaties Cuba

We hebben in Cuba een aantal leuke accommodaties geselecteerd, die we zelf gecheckt hebben met onze kids. Sommige hotels zijn gevestigd in mooie oude koloniale gebouwen, andere zijn wat eenvoudiger, maar hebben bijvoorbeeld weer een lekker zwembad. Naast de hotels maken we ook gebruik van zogenaamde casas particulares, waarbij je bij mensen thuis slaapt. Je logeert dan in een bijgebouwtje of in het huis zelf, maar de kamers hebben eigen voorzieningen. Een soort Bed & Breakfast dus, leuk om mee te maken en te zien hoe mensen in Cuba wonen.

Let wel op dat de standaarden en het service niveau van de hotels in Cuba lager liggen dan je gewend bent in andere landen. Het personeel doet zijn best, maar het blijft een communistisch land. Familiekamers of kamers met tussendeur zijn ook schaars en waar mogelijk boeken we deze, maar hou er rekening mee als je met twee of meer kinderen reist, dat je veelal in aparte kamers naast elkaar verblijft.

Hieronder een selectie van de accommodaties waar we gebruik van maken, om alvast in de stemming te komen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.