Johan en Colette gingen met hun kinderen van 8 en 13 jaar naar Cuba:
”We hebben echt een hele leuke vakantie gehad in een prachtig land. We zijn heel enthousiast over jullie organisatie. Alles was goed geregeld en nergens klachten over. Ook in Cuba was de reisagent prima. We werden in mooie auto s opgehaald dus vanaf het begin erg leuk! Het allermooiste vonden we het paardrijden in Vinales. maar ook de bandjes op de terrassen in Havana. De reis was prima in elkaar gezet. Misschien had het aantal dagen in Havana in het begin met 1 verminderd kunnen worden en op de terugweg had nog een dag in havanna geboekt kunnen worden. De terugreis was wel lang en op het vliegveld is niet veel te doen…

De casa particulares waren heel leuk en gezellig. We hebben het eigenlijk overal erg leuk gehad. De eerste dag hadden we toen wel het liefst in een hotel (met zwembad) geslapen om even te acclimatiseren. Maar het huis en de mensen waren heel leuk en lief. Nadeel was dat niemand engels of frans of duits spreekt dus communicatie was soms lastig, maar ach dat hoort er ook wel bij. Het was een goede afwisseling tussen hotels en de casa’s.

De hotels waren ook heel leuk, ik kan niet anders zeggen. En de duur was ook prima. We hebben bij het strand nog een excursie gedaan op een catamaran… snorkelen en dolfijnen kijken. Was ook geweldig. Kortom we hebben erg genoten!”

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.