Ontdek Suriname met kinderen

Switi sranan, ofwel Sweet Suriname! Ga naar dit mooie en ongerepte land en ontdek een unieke mengelmoes van culturen, prachtige ongerepte natuur, veel dieren en gastvrije inwoners die bovendien Nederlands spreken. Alle ingrediënten om jullie familie avontuur in Suriname compleet te maken; reizen met kinderen in Suriname is een super belevenis!

Suriname met kids

Suriname heeft veel leuks te bieden voor kinderen. Wat dacht je van dolfijnen spotten, schildpadden zien op de legstranden, terug gaan in de tijd op de plantages of de jungle in om wilde dieren te spotten, de lokale bevolking te ontmoeten en in stroompjes te zwemmen? Klinkt goed toch! En je kan in Suriname zelfs nog pindakaas of andere Nederlandse dingen vinden (hoewel je beter het lekkere Surinaamse eten kan proberen hoor)!

Onze individuele rondreizen met kinderen

KidsReizen heeft een paar mooie rondreizen in Suriname samengesteld. Dit zijn landarrangementen, maar ook de internationale vlucht kan via ons geboekt worden.
De rondreizen bevatten een aantal van de hoogtepunten van het land, aan de kust, op de plantages en in het ongerepte binnenland. Heb je andere wensen? Geen probleem!
We kunnen het reisschema nog helemaal aanpassen aan jullie wensen, dus als je aanpassingen wilt maken, laat het ons weten! Wel is het zo dat bepaalde tours naar het binnenland niet dagelijks vertrekken, dus het reisschema kan hiermee veranderen.

De accommodaties die we selecteren hebben veelal familiekamers of huisjes waar je met je gezin in kan verblijven. In het binnenland kan het voorkomen dat de voorzieningen minder goed zijn en dat je bijvoorbeeld alleen koud stromend water hebt. Gelukkig is het buiten warm genoeg, dus hopelijk zal je een warme douche niet echt missen!

Jacob ging met zijn zusje en ouders naar Suriname: "Het was een geweldige reis. We zijn eerst naar hotel de Plantage geweest. Het is alleen niet echt een Hotel. Het zijn eigenlijk allemaal losse huisjes. Na hotel de Plantage gingen we naar Paramaribo. Dat is de hoofdstad van Suriname. We zijn toen ook met een bootje dolfijnen gaan spotten in de rivier. Daarna gingen we naar Anaula. Hier hebben we gezwommen in de rivier en er waren veel aapjes. Dat is een resort in de Surinamerivier. Toen gingen we terug naar Paramaribo. Daarna gingen we naar Matapica toe fietsen en schildpadden zoeken. Toen gingen we alweer terug naar Paramaribo. Daarna gingen we als laatst nog naar Palulu camping. Maar kortom, het was geweldig."

Reisinformatie Suriname

Bekijk alle Reisinformatie Suriname

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.