Samen op ontdekkingsreis!

Samen met je kind(eren) de wereld ontdekken, een superbelevenis! KidsReizen biedt individuele rondreizen in landen waar we zelf geweest zijn met kinderen. Wel zo handig om praktisch en persoonlijk advies te geven! We kennen de leuke authentieke en bijzondere plekjes waar je heerlijk kan genieten en zorgen voor leuke activiteiten waarbij kinderen de cultuur van het land op een speelse manier leren kennen. Explore the world, we helpen je graag op weg!

China

De Verboden stad, Grote Muur, terracotta leger en prachtige natuur. Dat en nog veel meer is China. Ontdek dit land met de kids!

Explore China

Indonesië

Een heerlijk land om met je kind(eren) naartoe te gaan! Ontdek tempels, mooie rijstvelden, vulkanen en heerlijke stranden.

Explore Indonesië

Maleisië

Maleisië is een superfijn land om met je kinderen te reizen. Jungle, tempels, theeplantages, dieren en heerlijke stranden, je vindt het hier allemaal!

Explore Maleisië

Thailand

Wat een fijn land om met kids naartoe te gaan! Superlieve mensen, mooie tempels, prachtige natuur, fijne stranden en heerlijk eten.

Explore Thailand

Cambodja

Explore Cambodja

Costa Rica

Pura vida, het pure leven, dat ga je ontdekken in Costa Rica! Een prachtig land met vulkanen, bergen, regenwouden en heerlijke stranden.

Explore Costa Rica

Sri Lanka

Ga op ontdekkingsreis naar Sri Lanka met de kinderen en ontdek heerlijke stranden, eeuwenoude cultuur en prachtige natuur!

Explore Sri Lanka

Vietnam

Slapen op een boot, de locals ontmoeten, mooie natuur en lekkere stranden ontdekken, je gaat het meemaken in Vietnam!

Explore Vietnam

Cuba

Een bijzonder land, wat met geen enkel ander land te vergelijken is! Mooie natuur, oldtimers, muziek en dans, je gaat het hier allemaal zien.

Explore Cuba

Marokko

Een land als een sprookje uit Duizend en Een Nacht, dat is Marokko. Ontdek oude kasba's, bergen, woestijnen en stranden.

Explore Marokko

Suriname

Een mengelmoes van culturen, dichtbegroeide jungle, veel dieren en Nederlands sprekende mensen. Je gaat het meemaken in Suriname!

Explore Suriname

Zuid-Afrika

Wauw, wat is Zuid-Afrika toch mooi! Ga wild spotten met je kids en trek de mooie natuur in. Het wordt genieten in Zuid-Afrika!

Explore Zuid-Afrika

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.