Een vakantie met je kinderen om nooit te vergeten!

Samen met je kind(eren) de wereld ontdekken, een superbelevenis! KidsReizen biedt verre gezinsvakanties naar landen waar we zelf geweest zijn met kinderen en tieners. Wel zo handig om praktisch en persoonlijk advies te geven! Laat je kinderen kennis maken met verschillende culturen, ontmoet de locals en ontdek het “echte” leven op jouw bestemming. Onze verre vakanties brengen jouw gezin naar Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Australië voor een onvergetelijke reis. Explore the world, wij helpen je graag op weg!

Amerika

Steden, natuur in nationale parken, stranden en plezier in de pretparken. Je vindt het allemaal in Amerika!

Explore Amerika

Australië

Het Red Centre , mooiste natuurgebieden, steden als Melbourne en Adelaide en het Great Barrier Reaf. Australië een mix van cultuur, natuur en strand!

Explore Australië

Bali

Een heerlijk land om met je kind(eren) naartoe te gaan! Ontdek tempels, mooie rijstvelden, vulkanen en heerlijke stranden.

Explore Bali

Cambodja

Geniet van de eeuwenoude cultuur in het geweldige Cambodja. Bewonder de prachtige tempels en stranden. Een unieke belevenis voor het hele gezin.

Explore Cambodja

Canada

Watervallen, gletsjers, orka's en grizzlyberen. Canada is de bestemming voor gezinnen die van een adembenemend mooie natuur houden.

Explore Canada

Costa Rica

Pura vida, het pure leven, dat ga je ontdekken in Costa Rica! Een prachtig land met vulkanen, bergen, regenwouden en heerlijke stranden.

Explore Costa Rica

IJsland

Een ruige en indrukwekkende natuur, IJslandse paarden en papegaaiduikers, watervallen, geisers en vulkanen en wie weet zien jullie wel het noorderlicht!

Explore IJsland

Indonesië

Snorkelen tussen de mooiste vissen, vulkanen beklimmen en tempels bezoeken; Indonesië heeft het allemaal!

Explore Indonesië

Maleisië

Maleisië is een superfijn land om met je kinderen te reizen. Jungle, tempels, theeplantages, dieren en heerlijke stranden, je vindt het hier allemaal!

Explore Maleisië

Marokko

Een land als een sprookje uit Duizend en Een Nacht, dat is Marokko. Ontdek oude kasba's, bergen, woestijnen en stranden.

Explore Marokko

Sri Lanka

Ga op ontdekkingsreis naar Sri Lanka met de kinderen en ontdek heerlijke stranden, eeuwenoude cultuur en prachtige natuur!

Explore Sri Lanka

Thailand

Wat een fijn land om met kids naartoe te gaan! Superlieve mensen, mooie tempels, prachtige natuur, fijne stranden en heerlijk eten.

Explore Thailand

Vietnam

Slapen op een boot, de locals ontmoeten, mooie natuur en lekkere stranden ontdekken, je gaat het meemaken in Vietnam!

Explore Vietnam

Zuid-Afrika

Wauw, wat is Zuid-Afrika toch mooi! Ga wild spotten met je kids en trek de mooie natuur in. Het wordt genieten in Zuid-Afrika!

Explore Zuid-Afrika

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.