Een vakantie met je kinderen om nooit te vergeten!

Samen met je kind(eren) de wereld ontdekken, een superbelevenis! KidsReizen biedt verre gezinsvakanties naar landen waar we zelf geweest zijn met kinderen. Wel zo handig om praktisch en persoonlijk advies te geven! Laat je kinderen kennis maken met verschillende culturen, ontmoet de locals en ontdek het “echte” leven op jouw bestemming. Onze verre vakanties brengen jouw gezin naar Azië, Afrika en Latijns-Amerika voor een onvergetelijke reis. Explore the world, wij helpen je graag op weg!

Amerika

Steden, natuur in nationale parken, stranden en plezier in de pretparken. Je vindt het allemaal in Amerika!

Explore Amerika

Bali

Een heerlijk land om met je kind(eren) naartoe te gaan! Ontdek tempels, mooie rijstvelden, vulkanen en heerlijke stranden.

Explore Bali

Cambodja

Geniet van de eeuwenoude cultuur in het geweldige Cambodja. Bewonder de prachtige tempels en stranden. Een unieke belevenis voor het hele gezin.

Explore Cambodja

Costa Rica

Pura vida, het pure leven, dat ga je ontdekken in Costa Rica! Een prachtig land met vulkanen, bergen, regenwouden en heerlijke stranden.

Explore Costa Rica

Cuba

Een bijzonder land, dat met geen enkel ander land te vergelijken is! Mooie natuur, oldtimers, muziek en dans, je gaat het hier allemaal zien.

Explore Cuba

Indonesië

Snorkelen tussen de mooiste vissen, vulkanen beklimmen en tempels bezoeken; Indonesië heeft het allemaal!

Explore Indonesië

Maleisië

Maleisië is een superfijn land om met je kinderen te reizen. Jungle, tempels, theeplantages, dieren en heerlijke stranden, je vindt het hier allemaal!

Explore Maleisië

Marokko

Een land als een sprookje uit Duizend en Een Nacht, dat is Marokko. Ontdek oude kasba's, bergen, woestijnen en stranden.

Explore Marokko

Sri Lanka

Ga op ontdekkingsreis naar Sri Lanka met de kinderen en ontdek heerlijke stranden, eeuwenoude cultuur en prachtige natuur!

Explore Sri Lanka

Suriname

Een mengelmoes van culturen, dichtbegroeide jungle, veel dieren en Nederlands sprekende mensen. Je gaat het meemaken in Suriname!

Explore Suriname

Thailand

Wat een fijn land om met kids naartoe te gaan! Superlieve mensen, mooie tempels, prachtige natuur, fijne stranden en heerlijk eten.

Explore Thailand

Vietnam

Slapen op een boot, de locals ontmoeten, mooie natuur en lekkere stranden ontdekken, je gaat het meemaken in Vietnam!

Explore Vietnam

Zuid-Afrika

Wauw, wat is Zuid-Afrika toch mooi! Ga wild spotten met je kids en trek de mooie natuur in. Het wordt genieten in Zuid-Afrika!

Explore Zuid-Afrika

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.