Wil je met je gezin een mooie en onvergetelijke verre reis maken? Daar helpen wij je graag bij. Maar één ding moet je zelf doen en dat is: op tijd boeken. Reizen is tegenwoordig zo populair dat de leukste accommodaties maanden van tevoren zijn volgeboekt. Het is jammer als dit jou en je gezin zou overkomen.

Snel vakantie boeken

Bij KidsReizen stellen we samen met jou je droomvakantie samen. We kennen de leuke en authentieke plekjes, die jouw vakantie nog leuker maken, maar deze zijn vaak kleinschalig en daardoor snel volgeboekt.
Ga je op vakantie met kinderen, dan is het ideaal om in een familiekamer te slapen of een kamer met tussendeur. Deze kamers zijn wel schaars in hotels en vaak het eerste weg. Per vakantieland is het wel verschillend hoe snel je een vakantie moet boeken voordat alles vol is. Wij zullen je een handje helpen, zodat je niets misloopt.

Zuid-Afrika: vroegboek vakantie nummer 1

Als je naar Zuid-Afrika wilt, kun je er niet vroeg genoeg bij zijn! Ga je in de zomer op vakantie? Boek dan al in september of oktober. De vliegtickets zijn dan nog niet al te duur en de leuke en unieke accommodaties, zoals boomhutten, mooie lodges in de natuur of bijenkorfhuisjes, zijn nog beschikbaar. Ook voor een overnachting in het wereldberoemde Krugerpark, waar je de big five tegen kunt tegenkomen, moet je er op tijd bij zijn. Wil je dus een mooie rondreis in Zuid-Afrika, wacht dan niet te lang met boeken.

Bali: dé vakantiebestemming voor gezinnen

Het idyllische eiland Bali kun je het beste even vroeg boeken als Zuid-Afrika. Het Balinese leven is heerlijk om mee te maken met je kinderen. Over de lokale markten struinen, dolfijnen spotten, spelen op het strand, korte reisafstanden: Bali biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijke, relaxte vakantie. Heel veel mensen zijn hiervan op de hoogte, waardoor de vraag hoger ligt dan het aanbod. Het is immers een klein eiland, met een beperkt aantal accommodaties. De familiekamers en kamers met tussendeuren zijn altijd het eerste weg.

Maleisië: wees op tijd voor de prachtige Perhentian Eilanden

In Maleisië zijn er ook een aantal accommodaties die snel volgeboekt zijn. Met name de authentieke kampong huisjes, waar je het Maleisische leven van dichtbij kan meemaken en de resorts op de Perhentian Eilanden zijn snel volgeboekt. Deze  paradijselijke eilanden zijn fantastisch om te bezoeken. De felblauwe zee met tropische vissen, de zachte stranden, de palmbomen: je kunt het allemaal meemaken zolang je maar vroeg genoeg boekt.

De meeste keuze en unieke logeerplekjes

In Vietnam en Sri Lanka zijn er wat grotere accommodaties, waardoor er wat meer beschikbaar is en je wat later kunt boeken. Hetzelfde geldt voor hotels in Thailand en Costa Rica, maar ook hier zijn de leukste en bijzondere accommodaties, vooral aan het strand, snel volgeboekt. Voor Cuba geldt dat hotels ook vrij snel volgeboekt zijn, maar hier kunnen we altijd wel een leuke Casa Particular vinden. Vervoer kan hier wel een probleem zijn als je laat boekt. Wil je met je eigen huurauto het land verkennen, wacht dan ook niet te lang.

Wacht je tot het laatste moment met boeken om een mooie last minute korting te krijgen, dan kom je bedrogen uit met dit soort samengestelde reizen. De vluchttarieven zullen hoger liggen en de hotels wellicht wat duurder. Ons advies blijft dus: boek vroeg, dan heb je de meeste keuze in leuke en unieke logeerplekjes én de langste voorpret!

Bekijk onze bestemmingen

Ben je van plan om een onvergetelijke reis te maken? Als je onze bestemmingen bekijkt komen de vakantiekriebels vanzelf naar boven. Hoe vroeger je boekt, hoe meer voorpret je hebt. Laten we samen jouw droomreis creëren!

 

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.