Kijken jullie terug op een fantastische en onvergetelijke reis met KidsReizen? Gelukkig hebben jullie de foto’s nog en daar zijn wij heel benieuwd naar. Onze reisexperts maken zelf veel foto’s tijdens hun reizen, maar we worden ook erg blij van foto’s van onze reizigers. Willen jullie ons daarom helpen en jullie top 10 foto’s met ons delen?

Naast dat we het leuk vinden om beelden van jullie reis te zien, kunnen we de foto’s goed gebruiken voor onze website of in andere promotionele uitingen. Als bedankje voor het insturen van jullie foto’s ontvangen jullie van ons 3 x het Columbus Travel Magazine cadeau. Zo blijf je nog even in de vakantiestemming én kunnen jullie alvast nieuwe reisinspiratie opdoen.

Wat voor foto’s ontvangen wij graag van jullie?

 • We ontvangen graag foto’s die écht het reizigers-gevoel weergeven. Foto’s waar jullie zelf opstaan. Een familie-selfie tijdens een safari in Zuid-Afrika? Leuk! Een foto samen met de lokale kinderen? Ook leuk! Of een foto tijdens een kano, fiets- of zipline excursie in Thailand of Maleisië of snorkelend in het Great Barrier Reef. We laten ons graag verrassen door jullie mooie reisfoto’s!
 • We willen graag het verhaal achter de foto weten. Zou je in de titel aan kunnen geven waar de foto is gemaakt?
 • Een optimale foto is minimaal 2400 x 1600 pixels groot en scherp.

Kunnen jullie niet kiezen uit de rapportage aan foto’s? Uiteraard mogen jullie altijd meer dan 10 foto’s naar ons toesturen. Minder mag natuurlijk ook.

Hoe stuur je de foto’s naar ons toe?

Stuur jullie foto’s naar het e-mailadres van Van Verre Reizen (het moederbedrijf van KidsReizen): reisdesk@vanverre.nl.  Voor het behoud van de kwaliteit van de foto’s, kunnen jullie deze het beste via WeTransfer uploaden en naar ons mailadres toesturen.

Voorbeeld foto’s

Hieronder zien jullie alvast wat voor soort foto’s we precies bedoelen.

Voorbeeldfoto's Columbus Foto actie

Voorbeeldfoto's Columbus foto actie

Actievoorwaarden

 • Deze actie is alleen voor klanten die met KidsReizen of Van Verre Reizen (moederbedrijf) op reis zijn geweest (na 1 december 2022).
 • Geef bij het insturen van jullie foto’s in de titel van de foto aan waar deze is gemaakt.
 • Na het insturen van de foto’s sturen wij je binnen 2 werkdagen een kortingscode toe.
 • Uw kortingscode is eenmalig te verzilveren. Doe dit vóór 1 juli 2024.
 • Mocht de code niet werken of heb je andere vragen over deze actie, neem dan contact met ons op via reisdesk@vanverre.nl.
 • Na de ontvangst van 3 edities van Columbus Travel, stopt het abonnement automatisch.
 • Met het insturen van de foto’s ga je ermee akkoord dat KidsReizen en Van Verre Reizen deze foto’s mag gebruiken (o.a. in online uitingen, flyers en presentaties).
 • Persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor correspondentie over deze actie.

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.