13-daagse familiereis Kids op Bali

Deze familiereis laat je in een korte tijd, maar toch op een relaxte manier de hoogtepunten van Bali zien. Je leert het Balinese leven kennen tijdens een superleuke fietstocht in Ubud, ontdekt de mooie natuur bij Pemuteran, ziet indrukwekkende tempels en rijstvelden en gaat ook nog lekker relaxen aan het strand in Sanur. Een heerlijke familiereis op Bali met de kinderen!

 • Een relaxte reis langs hoogtepunten van Bali
 • Leuke activiteiten en fijne stranden
 • Authentiek ingerichte accommodaties met zwembad
 • Overzicht
 • Detailbeschrijving

Reisschema

Dag 1 – 4 Ubud
Dag 5 – 6 Pemuteran
Dag 7 – 9 Lovina
Dag 10 – 12 Sanur
Dag 13 Vertrek

Reissom

 • Volwassene: vanaf € 675 per persoon
 • Kind t/m 17 jaar: vanaf € 575 per persoon
 • Reissom landarrangement gebaseerd op 2 volwassenen en 2 kinderen
 • Wij maken een voorstel o.b.v. jullie gezinssamenstelling


Kinderen kijken naar de rijstvelden op BaliDag 1 - 4 Ubud

Welkom op Bali! Na aankomst op het vliegveld in Denpasar worden jullie welkom geheten en naar jullie hotel in Ubud gebracht. Hier kunnen jullie bijkomen van de lange reis en het even rustig aan doen. Dit levendige dorp werd lang geleden door kunstenaars ontdekt, die hier gingen wonen om inspiratie op te doen uit de schilderachtige omgeving. Je kunt hier over lokale marktjes struinen, mooie tempels bekijken, nijverheidsdorpjes in de omgeving van Ubud bezoeken, naar het apenbos en genieten van de vele restaurantjes. Genoeg te zien en te doen in Ubud!

Op dag 3 gaan jullie een fietstocht maken om de omgeving van Ubud te verkennen. Je maakt een prachtige tocht door de mooie groene omgeving met rijstvelden en de kids kunnen gezellig op een kinderfiets mee trappen. Kinderstoeltjes voor de allerkleinsten zijn ook beschikbaar. Je fietst langs kleine dorpjes en de gids zal uitleg geven hoe het dorpsleven eruit ziet. Je bezoekt ook een schooltje, leuk om te zien hoe de kinderen hier les krijgen en zij zullen ook heel nieuwsgierig zijn naar jullie! Na de tocht krijgen jullie een heerlijke lunch in een kampung.

Er is in de omgeving van Ubud nog veel meer te doen. Wat dacht je van raften (ook goed te doen voor kinderen), een bezoek aan een kampung waarbij je gaat helpen in de rijstvelden of een meer spirituele tour, waarbij je offertjes gaat maken en naar de tempels gaat? Interesse in een van deze activiteiten? We informeren je er graag over!

Dag 5 - 6 Pemuteran 

Prachtige vissen onder water in Pemuteran Bali

Jullie verlaten Ubud en worden naar Pemuteran gebracht. Tijdens de rit hier naartoe maak je onderweg nog een paar stops om de mooie omgeving te zien, zoals de Taman Ayun tempel in Mengwi, een mooie botanische tuin en de Ulundanu tempel.
Jullie verblijven de komende dagen in een mooi en kindvriendelijk resort in een paradijselijke omgeving. Pemuteran ligt aan de noordwest kust van Bali. Dit kleine dorpje is nog niet door het massa toerisme ontdekt en is een ideale plek om te zwemmen, duiken, snorkelen of door de mooie natuur te trekken.
Optioneel (niet inbegrepen) kan je een boottocht maken naar Menjangan eiland, waar je heerlijk kunt snorkelen en onder water de mooiste vissen zult tegenkomen. Ook voor de allerkleinsten is deze tour goed te doen, want de boot meert ook aan op het strand van het eilandje, waar ze lekker kunnen spelen en zwemmen. Voor iets oudere kids is het geweldig om het leven onder water te ontdekken!
Een andere mogelijkheid is om een trekking te maken door het mooie Barat National Park. Schildpadden kan je zien in het speciale schildpadden opvanghuis, wat vlakbij het hotel ligt. Hier kan je tegen een geringe vergoeding een schildpadje in zee loslaten, heel leuk! Je zult je hier de komende dagen niet vervelen!

Bootjes op het strand van LovinaDag 7 - 9 Lovina 
Vanuit Ubud reizen jullie door naar Lovina. Onderweg maken jullie nog een stop bij de Banjar hotsprings en bij een mooie Boeddhistische tempel. Lovina is een leuke badplaats die minder toeristisch is dan de bekendere badplaatsen in het zuiden. Het heeft zwarte stranden, die hier in de loop van de eeuwen door vulkanische activiteiten zijn ontstaan. Je kunt hier lekker relaxen op het strand of aan het zwembad van jullie mooie resort, maar ook duiken en snorkelen. In de buurt van Lovina zijn mooie watervallen en echte hotspings, waar je lekker in het hete water kunt bubbelen.

Op dag 9 gaan jullie vroeg in de ochtend een boottocht maken om dolfijnen te spotten, die hier net even buiten het kustgebied rondzwemmen. Superleuk en heel bijzonder om deze mooie beesten rond je boot te zien zwemmen en spelen!

Dag 10 - 12 Sanur Kind met aapje op de foto in Bali
Jullie laatste bestemming is in zicht. Sanur is een leuke badplaats waar je heerlijk kunt genieten van zon, zee en strand. De zee is heel ondiep en heeft geen hoge golven, zoals in Kuta; ideaal dus voor kinderen. Je kunt hier heel goed winkelen en je tegoed doen aan mooie en goedkope spullen (wel flink afdingen!). ’s Avonds kun je heerlijk Indonesisch eten aan het strand, terwijl de kids nog even in het zand spelen.

Vanuit Sanur kun je makkelijk ter plekke allerlei tours maken. Ga bijvoorbeeld een dagje naar Kuta om lekker te shoppen of het drukke strand en de hoge golven te zien. Je kunt dit combineren met een bezoek aan de mooie Pura Ulu Watu tempel die bovenop rotsformaties hoog boven de zee uitrijst en van waaruit je een prachtige zonsondergang zult zien (samen met heel veel aapjes!). Lekkere verse vis eten kun je in Jimbaran, wat ook in de buurt ligt. Maar natuurlijk kun je ook gewoon lekker genieten van je heerlijke stekje in Sanur!

Dag 13 Vertrek Denpasar
Na een mooie reis worden jullie weer naar het vliegveld in Denpasar gebracht, waar jullie vliegtuig terug naar huis vertrekt.

Vervoer

 • Transfers met auto/minibus met chauffeur

Reisduur

 • 13 dagen / 12 nachten

Inclusief

 • Alle overnachtingen met ontbijt
 • Transfers met auto/minibus en chauffeur
 • Excursies zoals aangegeven
 • Volledige CO2 compensatie van jullie reis

Exclusief

 • Intercontinentale vlucht
 • Overige maaltijden en excursies
 • Entreegelden tijdens 'on the way' tours
 • Fooien en overige persoonlijke uitgaven

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.