5-daagse bouwsteen Wildkamperen bij het Krugerpark

Wat is er avontuurlijker dan in het wild kamperen in Zuid-Afrika? Je gaat tijdens deze reis in een roofdiervrij reservaat dicht bij het Krugerpark helemaal "off the grid" en terug naar de basics. Samen met een gids zet je zelf het kamp op en ga je op een wandelsafari om de wilde dieren te spotten. Naast het wildkamperen breng je ook een bezoek aan Dullstroom die prachtige natuur te bieden heeft. Ook ga je het Krugerpark zelf nog verkennen door middel van game drives tijdens je verblijf in de lodge.

 • Wildkamperen in een Game Reservaat
 • Helemaal off the grid
 • Lopend wilde dieren spotten
 • Overzicht
 • Detailbeschrijving

Reisschema

Dag 1 Aankomst Dullstroom
Dag 2 - 5 Krugerpark
Dag 5 Vertrek Krugerpark

Reissom

 • Volwassene: vanaf € 620 per persoon
 • Kind 2 t/m 11 jaar: vanaf € 450 per persoon
 • Reissom gebaseerd op 2 volwassenen en 2 kinderen
 • Wij maken een voorstel o.b.v. jullie gezinssamenstelling

Ontdek DullstroomDag 1 Aankomst Dullstroom
Verken Dullstroom

Vandaag kom je aan in Dullstroom. De omgeving van Dullstroom wordt omringd door smalle bergrivieren en meren. Hierdoor staat Dullstroom bekend als een van de beste plekken voor stilwater, riviervissen en vliegvissen. Ook leven er zeldzame vogels in dit gebied. De stad Dullstroom is klein en beschikt over enkele restaurants. Wel is het de perfecte locatie op doorreis naar het Krugerpark.
Deze dag is zelf in te delen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Dullstroom Nature Reserve. Of breng deze dag door in je accommodatie om tot rust te komen en geniet van de natuur hier omheen.

Overnachting in Dullstroom, Stonecutters Lodge ***
Inclusief huurauto

Verken het privéreservaat door middel van een game driveDag 2 Dullstroom – Nabij Krugerpark
Ca. 222 km / 3 uur

Vandaag rijd je van Dullstroom door naar je accommodatie bij het Krugerpark, waar veel avontuur op je te wachten staat. Je eerste nacht bij het Krugerpark zal je doorbrengen in een lodge om aan de wildernis te wennen. Deze lodge ligt in een roofdiervrij game reserve maar dicht bij het bekende Krugerpark.
Om de omgeving van het Krugerpark beter te leren kennen, gaan jullie in de middag al op jullie eerste game drive in een bij het Krugerpark gelegen game reserve. Misschien spotten jullie vandaag al de hele Big 5! De rest van de dag kunnen jullie tot rust komen in de accommodatie om je voor te bereiden op de wildcamping.

Overnachting in Krugerpark, Nsele Lodge ****
Inclusief huurauto, ontbijt, game drive en diner

Ga wildkamperen in het privéreservaat bij het KrugerparkDag 3 Nabij Krugerpark
Ga off the grid

Een bijzondere en avontuurlijke dag staat op jullie te wachten. Vandaag staat helemaal in het teken van wildkamperen. In de vroege ochtend ga je samen met een gids een wandeling maken door het roofdiervrije reservaat. Deze zal jullie meenemen naar de wilde dieren en er meer over vertellen. Hoe spannend is het om opeens lopend een giraf tegen te komen!
Na de wandeling ga je naar de lodge om de spullen voor het kamperen op het halen. Hier begint het avontuur pas echt! Jullie gaan met de gids een plek zoeken om de tenten op te zetten. Jullie gaan op zoek naar hout voor het kampvuur waarop je het eten klaar gaat maken. Ook heb je geen internet, dus je bent helemaal "off the grid". In het reservaat waar jullie verblijven leven geen roofdieren, maar de kans is groot dat andere dieren dichtbij het kamp zullen komen. Hoe mooi is het om vanuit je tent dieren te kunnen spotten! Val in slaap onder de sterrenhemel en geniet van deze bijzondere ervaring.

Overnachting in tent tijdens wildcamping
Inclusief ontbijt, bush walk, diner en benodigdheden voor wildcamping

Spot dieren in het roofdiervrije-privéreservaat bij het Krugerpark

Dag 4 Nabij Krugerpark
Verken het reservaat

Na een bijzondere nacht word je wakker tussen het wild. Nadat jullie het kamp hebben afgebroken lopen jullie terug naar de lodge. Maak bijvoorbeeld gebruik van het zwembad en ontspan in het water.
In de middag ga je op een game drive om meer dieren van de Big 5 te spotten. Dit is een mooie kans voor als je nog niet alle dieren gezien hebt. Je gaat samen met een gids naar het natuurreservaat waar je alle dieren in hun natuurlijke omgeving kunt ontdekken. Bij terugkomst kun je genieten van een heerlijke nacht in een echt bed om in alle rust bij te komen van het kamperen.

Spot wilde dieren tijdens je safari bij het KrugerparkOvernachting in Krugerpark, Nsele Lodge ****
Inclusief ontbijt, game drive en diner

Dag 5 Vertrek Nabij Krugerpark

Na veel avontuur zit deze reis er alweer op. Hopelijk heb je goed kunnen slapen in de tenten en zal deze ervaring jullie voor altijd bij blijven! Nog niet klaar om weer naar huis te gaan? Verleng je reis en zet deze bijvoorbeeld door naar Kaapstad.

Inclusief ontbijt en huurauto

Vervoer

 • Huurauto

Reisduur

 • 5 dagen / 4 nachten

Inclusief

 • Overnachting in Dullstroom op basis logies en ontbijt
 • Overnachtingen bij het Krugerpark op basis van logies, ontbijt en diner
 • Safariactiviteiten
 • 5 dagen autohuur
 • Kampeerbenodigdheden

Exclusief

 • Intercontinentale vlucht
 • Verzekeringen
 • Overige maaltijden
 • Persoonlijke uitgaven en fooien

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.