Reis- en annuleringsverzekeringen

 

Als je gaat reizen met kinderen is het heel belangrijk om een goede reis- en annuleringsverzekering te hebben. Er kan van tevoren, maar ook onderweg van alles gebeuren: kinderen kunnen plotseling ziek worden, er kunnen spullen beschadigen, etc. En als zoiets gebeurt, besef je pas hoe ver je van huis bent..

logo Allianz Global Assistance

KidsReizen biedt reis- en annuleringsverzekeringen aan van Allianz Global Assistance, een gerenommeerde organisatie, waarbij je naast de gewone dekking een aantal extra voordelen geniet.
Zo is er de Allianz Global Assistance alarmcentrale, een alarmcentrale die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikt kan worden. Allianz Global Assistance maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van hulpverleningsorganisaties. Hierdoor kan het zelfs in de meest afgelegen gebieden hulp bieden. Het netwerk heeft de beschikking over onder meer medisch specialisten, ziekenhuizen, luchtvaartmaatschappijen en ambulancediensten. Daardoor kan Allianz Global Assistance reizigers snel en adequaat te helpen, waar ook ter wereld.
Als je een doorlopende reisverzekering hebt, kun je gebruik maken van de Allianz Global Assistance Reisarts. Deze kan je niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens je vakantie medisch advies geven. Zo kan je bijvoorbeeld voor aanvang van je reis advies inwinnen over vaccinaties in je vakantieland, maar je kunt ook een beroep op de arts doen als je kind bijvoorbeeld in het vakantieland ziek is geworden en je er niet zeker van bent hoe je moet handelen.
De verzekeringen van Allianz Global Assistance op een rijtje:
ANNULERINGSVERZEKERING
Juist omdat deze verzekering ook tijdens de reis zo’n uitgebreide dekking geeft, is het altijd zinvol een Allianz Global Assistance Annuleringsverzekering af te sluiten, zelfs als je pas enkele dagen voor vertrek een vakantie boekt. Let wel op dat in geval van een verre reis vaak voordeliger is om een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten (zie hieronder). Wij informeren je hier graag over!
Waarnemersclausule
Als ondernemer, maar ook als huiseigenaar kun je je Allianz Global Assistance Annuleringsverzekering uitbreiden met de waarnemersclausule. De verzekering is dan namelijk ook van toepassing op je plaatsvervanger, compagnon, bedrijfsleider of de waarnemer van je privébezittingen.
Dubbel-Zeker
Wanneer je bij Allianz Global Assistance  een Annuleringsverzekering afsluit, hoef je je om de financiële consequenties geen zorgen te maken. Met de Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering wordt zelfs de gehele reissom vergoed. Dus ook als je op de voorlaatste dag de reis moet afbreken.Als je op de onderstaande link klikt, kun je ook vrijblijvend zien wat het totale premiebedrag wordt in jullie situatie.Online verzekering afsluiten

Voorwaarden Annuleringsverzekering

 

KORTLOPENDE REISVERZEKERING
De Kortlopende Reisverzekering kun je volledig op maat laten samenstellen. Om een idee te krijgen van de mogelijkheden, kun je via onderstaande link een aantal vragen beantwoorden, zodat wij direct de juiste dekking kunnen adviseren.


DOORLOPENDE REISVERZEKERING

Deze verzekering heeft als basis het uitgebreide S.O.S.-pakket. Verder wordt de verzekering per opvolgend pakket opgebouwd. Dit zijn achtereenvolgens Reisongevallen, Reisbagage en Medische Kosten.

De belangrijkste punten van de Global Allianz Assistance Doorlopende Reisverzekering op een rij:

1-      Uitgebreid S.O.S.-pakket, inclusief volledige vergoeding voor o.a. repatriëring en extra reis- en verblijfkosten.Daarnaast zijn vervangend verblijf, autohuur en telecommunicatiekosten verzekerd
2-      Reisrechtsbijstand
3-      Complete dekking voor medische kosten
4-      Meegenomen huisdieren verzekerd voor zowel repatriëring- als medische kosten
5-      Korting bij een zondekking (25%) of een sneeuwdekking (40%)
6-      Indien de verzekering ook voor partner en/of kinderen is afgesloten, dan zijn zij eveneens verzekerd als ze alleen reizen
7-      Voor iedere verzekerde een polispas met het alarmnummer van Allianz Globall Assistance
8-      Dekking in de gehele wereld
9-      Meerdaagse trips binnen Nederland standaard meeverzekerd
De doorlopende reisverzekering kan uitgebreid worden met de doorlopende annuleringsverzekering. Deze is ook los af te sluiten, zonder reisverzekering.  Als je regelmatig op reis gaat, ben je met de doorlopende annuleringsverzekering het hele jaar door verzekerd voor het geval de reis geannuleerd moet worden. Bij het maken van een verre reis is het bovendien al snel voordeliger om een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten.
Als je op de onderstaande link klikt, kun je ook vrijblijvend zien wat het totale premiebedrag wordt in jullie situatie voor de doorlopende reisverzekering en de eventuele doorlopende annuleringsverzekering.

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.