Ontdek Costa Rica met kinderen

Pura vida, het pure leven! Dat zul je zeker ontdekken als je met je kinderen in Costa Rica bent! Dit prachtige land staat bekend om zijn mooie en diverse natuur; vulkanen, bergen, regenwouden en prachtige stranden, je zult het hier allemaal vinden. Costa Rica is bij uitstek een land waar je prima met je kinderen kunt reizen. De mensen zijn ontzettend vriendelijk en de infrastructuur is prima, zodat je makkelijk met je eigen huurauto het land kan verkennen.

Costa Rica met kids

Boottochtjes maken om dieren in het water en op het land te spotten, hoog boven de boomtoppen zoeven door het oerwoud, slingeren aan lianen als een Tarzan, paardrijden, dolfijnen en walvissen spotten en ook nog lekker luieren aan het strand. Om maar een paar dingen te noemen die je kan doen in Costa Rica. Je komt ogen en oren te kort als je door de jungle loopt op zoek naar wilde dieren. Die zijn hier genoeg te vinden, wat dacht je van apen, luiaards, fel gekleurde kikkers, schildpadden, kaaimannen en leguanen? Costa Rica is niet alleen een superleuke bestemming voor kids, maar ook voor ouders!

Costa Rica rondreizen Costa Rica bouwstenen

Onze individuele rondreizen met kinderen

KidsReizen heeft een aantal leuke en afwisselende individuele familierondreizen in Costa Rica samengesteld. Je ziet de highlights van het land en logeert in leuke typisch Costa Ricaanse accommodaties in de mooie natuur, uiteraard met zwembad. Omdat je met je eigen gezin door het land reist, kunnen we makkelijk aanpassingen maken en het reisschema helemaal naar jullie wens aanpassen.
Onze rondreizen zijn losse landarrangementen, maar ook de internationale vlucht kan via ons geboekt worden. Op de heenweg kom je veelal op dezelfde dag aan, maar op de terugweg kom je een dag later terug in Nederland, dus hou er rekening mee dat de volledige reisduur nog 1 extra reisdag bovenop het landarrangement bevat.

Liever je eigen reis samenstellen met bouwstenen? Dat is ook mogelijk!  Ook onze bouwstenen zijn aan te passen aan jullie reiswensen.

Familie van der Wiel: ''Fantastische reis met z'n viertjes! Met een huurauto op reis door Costa Rica (gezin met 2 kinderen 10 en 14 jaar). Genoten van alles: in leuke, mooie, kleinschalige hotels geslapen, walvissen gezien, paard gereden op de flanken van de Arenal Vulkaan, krokodillen en kaaimannen gezien, gesurft in Manuel Antonio, schildpadden eieren zien leggen. De Costaricanen gebruiken een mooie uitspraak die we veel gehoord hebben op onze reis. Ze doen dat om aan te geven dat alles goed gaat of als dankbetuiging.  Wij sluiten ons hier helemaal bij aan: Pura  Vida!''

Reisinformatie Costa Rica

Bekijk alle Reisinformatie Costa Rica

Kindvriendelijke hotels Costa Rica

Bekijk alle Kindvriendelijke hotels Costa Rica

Reisverhalen Costa Rica

Bekijk alle Reisverhalen Costa Rica

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.