Ontdek IJsland met kinderen

Velkominn, welkom in IJsland! Een reis naar IJsland is met geen enkele andere bestemming te vergelijken. De natuur is ruig en indrukwekkend. Misschien denk je bij IJsland aan sneeuw en ijs, witte landschappen. IJsland is echter zo groen! Weides met paarden, de ene na de andere waterval, schattige gekleurde houten huisjes die opvallen in het lege landschap, spuitende geisers, vulkanen, stranden met zwart lavazand en als je geluk hebt zie je zelfs de magische kleuren van het noorderlicht. Spot een walvis die opspringt uit de golven of een papegaaiduiker die nestelt tegen de rotswand. Draaf op de rug van een IJslands paard over de lavavelden. Smeer je gezicht in met witte modder en neem de gekste selfies. Luister naar spannende sagen over trollen.

Onze individuele rondreizen met kinderen

IJsland is niet enorm groot, dus of je nu één, twee of drie weken op reis gaat; je krijgt een goed beeld van het eiland. Je kan in Reykjavík verblijven en dagtochten maken, of je kunt een reis met een huurauto maken. Vrijheid ten top. En bovendien geen lange reisdagen en veel leuke stops onderweg; dus ideaal voor gezinnen met kinderen.

Wat is IJsland een magische bestemming! Een bezoek aan Geysir mag zeker niet ontbreken. Wacht met z’n allen in spanning tot de Strokkur-geiser meters hoog de lucht in spuit. Wie weet wel meerdere keren achter elkaar! Het bezoek aan een Ice Cave was een spannende en unieke IJsland-ervaring. Een echte aanrader voor een rondreis over IJsland met kids is het paardrijden over Black Sand Beach. Leuk voor jong en oud. Melany

Reisinformatie IJsland

Bekijk alle Reisinformatie IJsland

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.