Ontdek Maleisië met kinderen

Selamat Datang, welkom in Maleisië! Kom naar dit mooie land en ontdek een mix van culturen, hagelwitte stranden, ongerepte natuur, historische gebouwen en een heleboel prachtige bezienswaardigheden. Hier vind je het authentieke Azië maar met een westers tintje! Er is een goed wegennet waardoor je makkelijk met je eigen huurauto van de ene bestemming naar de andere reist. De keuken is heel gevarieerd met zowel zoete en zure, als hete en bittere smaken, maar voor de kids is er ook westers eten. Een ideale bestemming dus om met kinderen naartoe te gaan en een reis naar Maleisië met de kinderen wordt hoe dan ook een onvergetelijk avontuur!

Maleisië met kids

Het wordt feest in Maleisië met de kinderen! Er zijn veel leuke dingen te doen, wat dacht je van stoere tochten door de jungle, rennen door de theeplantages, olifanten verzorgen of aapjes en andere dieren spotten? Ga je naar Borneo dan is de kans groot dat je oog in oog komt met een orang-oetang! Er zijn ook nog eens heerlijke stranden te vinden, dus een prima combinatie voor een fantastische gezinsreis in Maleisië!

 

Onze individuele rondreizen met kinderen

KidsReizen heeft een aantal individuele rondreizen samengesteld in Maleisië waarin je de hoogtepunten van het land gaat zien. Dit zijn losse landarrangementen, maar ook de internationale vlucht kan via ons geboekt worden. Hou er dus rekening mee dat de volledige reisduur nog 2 extra reisdagen bovenop het landarrangement bevat.
Jullie reizen met eigen huurauto door het land, wat prima te doen is. Wordt je liever gereden? Dan kunnen we ook transfers regelen, geen probleem.

Jullie logeren in leuke hotels en lodges in de natuur, uiteraard met zwembad en waar mogelijk met familiekamers of kamers met tussendeur. Wil je het Maleisische leven van dichtbij meemaken, dan is een home stay bij mensen thuis of een verblijf op een kampung een echte aanrader.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een van onze rondreizen, maar toch aanpassingen willen aanbrengen, dan kan dat natuurlijk. Wij bieden maatwerkreizen en kunnen iedere reis helemaal naar jullie wens samenstellen!

Binnenkort zullen ook losse bouwstenen voor Maleisië en Borneo beschikbaar komen, maar uiteraard kunnen we je nu al helpen met je reiswensen in dit mooie land!

14-daagse familiereis Kids in Maleisië

Van de drukke stad naar de dichtbegroeide jungle. Daarna lekker relaxen op het strand!

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 1050 pp
Kind t/m 17 jaar: € 875 pp

Rondreis bekijken

15-daagse rondreis Maleisië & Singapore

Deze rondreis neemt je mee naar witte stranden en weelderige natuurgebieden.

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 1295 pp
Kind t/m 17 jaar: € 1050 pp

Rondreis bekijken

19-daagse gezinsreis Kleurrijk Maleisië

Rondreis per huurauto door theeplantages, dichtbegroeide jungle en over het platteland. Daarna lekker relaxen op een bounty eiland.

Rondreis excl. vluchten vanaf:
Volwassene: € 1295 pp
Kind t/m 17 jaar: € 1050 pp

Rondreis bekijken

19-daagse rondreis Explore de hoogtepunten van Maleisië

Ga op ontdekkingstocht op het platteland, in de grote stad, in de jungle en op de theeplantages. Daarna lekker relaxen op een heerlijk strand!

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 1495 pp
Kind t/m 17 jaar: € 1225 pp

Rondreis bekijken

3-daagse bouwsteen Jungle-stam en orang-oetans

Dee jungle van dichtbij beleven, spot orang-oetans sen neem een kijkje in het leven van de lokale Iban- stam.

Volwassene: vanaf € 415 pp
Kind 2 tm 17 jaar: vanaf € 335 pp

Bouwsteen bekijken

3-daagse bouwsteen Stap in de jungle van Belum

Avonturiers bezoeken de jungle van Belum. Maak een boottocht door de jungle en word wakker van de geluiden om jullie heen.

Volwassene: vanaf € 470 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: vanaf € 380 pp

Bouwsteen bekijken

4-daagse bouwsteen Jungle-avontuur in Taman Negara

Vaar met een longboat door een van de oudste regenwouden ter wereld en spot apen, waterbuffels en neushoornvogels.

Volwassene: vanaf € 305 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: vanaf € 245 pp

Bouwsteen bekijken

5-daagse bouwsteen Ga toch fietsen!

Fietsen kleine dorpjes en langs groene velden. Ontdek het echte Maleisië!

Volwassene: vanaf € 250 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: vanaf € 200 pp

Bouwsteen bekijken

6-daagse Bouwsteen Theevelden, tempels en orang-oetans

Reizen door naar de koele heuvels van de Cameron Highlands. Bezoek een tempel op Penang en spot orang-oetans van dichtbij.

Volwassene: vanaf € 525 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: vanaf € 425 pp

Bouwsteen bekijken

9-daagse bouwsteen Snorkelen en relaxen op bounty-stranden

Snorkelen rondom de bounty-eilanden. Relaxen en genieten van even niks.

Volwassene: vanaf € 855 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: vanaf € 695 pp

Bouwsteen bekijken

"We hebben geweldig genoten van onze reis in Maleisië en vonden het erg  bijzonder om dit met ons gezin samen te doen. Het is prachtig om met twee van die kleintjes op pad te gaan en te zien hoe flexibel ze mee gaan. We hebben ons daarin ook wel weer verbaasd, hoe makkelijk ze overal weer sliepen in welk hotel of huisje en al dat reizen in bus, boot of vliegtuig was ook geen enkel probleem. We hebben prachtige foto's gemaakt en heb een dagboek bij gehouden voor onze schatjes." - familie Timmer reisde met hun 2 kids van 2 en 4 jaar naar Maleisië

Reisinformatie Maleisië

Bekijk alle Reisinformatie Maleisië

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.