Ontdek Maleisië met kinderen

Selamat Datang, welkom in Maleisië! Kom naar dit mooie land en ontdek een mix van culturen, hagelwitte stranden, ongerepte natuur, historische gebouwen en een heleboel prachtige bezienswaardigheden. Hier vind je het authentieke Azië maar met een westers tintje! Er is een goed wegennet waardoor je makkelijk met je eigen huurauto van de ene bestemming naar de andere reist. De keuken is heel gevarieerd met zowel zoete en zure, als hete en bittere smaken, maar voor de kids is er ook westers eten. Een ideale bestemming dus om met kinderen naartoe te gaan en een reis naar Maleisië met de kinderen wordt hoe dan ook een onvergetelijk avontuur!

Maleisië met kids

Het wordt feest in Maleisië met de kinderen! Er zijn veel leuke dingen te doen, wat dacht je van stoere tochten door de jungle, rennen door de theeplantages, olifanten verzorgen of aapjes en andere dieren spotten? Ga je naar Borneo dan is de kans groot dat je oog in oog komt met een orang-oetang! Er zijn ook nog eens heerlijke stranden te vinden, dus een prima combinatie voor een fantastische gezinsreis in Maleisië!

 

Onze individuele rondreizen met kinderen

KidsReizen heeft een aantal individuele rondreizen samengesteld in Maleisië waarin je de hoogtepunten van het land gaat zien. Dit zijn losse landarrangementen, maar ook de internationale vlucht kan via ons geboekt worden. Hou er dus rekening mee dat de volledige reisduur nog 2 extra reisdagen bovenop het landarrangement bevat.
Jullie reizen met eigen huurauto door het land, wat prima te doen is. Wordt je liever gereden? Dan kunnen we ook transfers regelen, geen probleem.

Jullie logeren in leuke hotels en lodges in de natuur, uiteraard met zwembad en waar mogelijk met familiekamers of kamers met tussendeur. Wil je het Maleisische leven van dichtbij meemaken, dan is een home stay bij mensen thuis of een verblijf op een kampung een echte aanrader.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een van onze rondreizen, maar toch aanpassingen willen aanbrengen, dan kan dat natuurlijk. Wij bieden maatwerkreizen en kunnen iedere reis helemaal naar jullie wens samenstellen!

Binnenkort zullen ook losse bouwstenen voor Maleisië en Borneo beschikbaar komen, maar uiteraard kunnen we je nu al helpen met je reiswensen in dit mooie land!

13-daagse rondreis Twee weken vakantiepret

Van de grote stad naar de jungle vol planten en dieren. Dwalen door de theevelden en als toetje verblijven op een eiland met witte stranden en een heldere blauwe zee. Een heerlijke reis voor het hele gezin.

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 1.595 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 1.305 pp

Rondreis bekijken

15-daagse Familiereis Borneo en West-Maleisië

Per boot door de jungle, raften en snorkelen. En dan ook een grote kans op de Borneo Big 5: orang-oetan, neusaap, krokodil, dwergolifant en neushoornvogel.

Rondreis exclusief vlucht vanaf:
Volwassene: € 2.625 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 2.145 pp

Rondreis bekijken

15-daagse rondreis Maleisië & Singapore

Deze rondreis neemt je mee naar de wereldsteden Singapore en Kuala Lumpur, het witte strand van Tioman Island en de jungle van Taman Negara.

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 1.875 pp
Kind t/m 17 jaar: € 1.525 pp

Rondreis bekijken

19-daagse Avontuurlijk Sumatra en relaxt Langkawi

Wandelen tussen de orang-oetans en olifanten wassen op Sumatra en daarna zwemmen in het prachtige Tobameer. Een vlucht brengt jullie naar Maleisië waar jullie in de stad Kuala Lumpur kunnen genieten. De laatste dagen gaan jullie relaxen op Langkawi.

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 2.330 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 1.920 pp

Rondreis bekijken

19-daagse Familiereis Theetuinen en rijstterrassen

Theevelden in Maleisië en rijstterrassen op Bali. Fiets- en jungletochten, koken en zwemmen staan op het programma.

Rondreis exclusief vlucht vanaf:
Volwassene: € 2.525 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 2.055 pp

Rondreis bekijken

19-daagse gezinsreis Kleurrijk Maleisië

Rondreis per huurauto door theeplantages, dichtbegroeide jungle en over het platteland. Daarna lekker relaxen op een bounty eiland.

Rondreis excl. vluchten vanaf:
Volwassene: € 1.870 pp
Kind t/m 17 jaar: € 1.525 pp

Rondreis bekijken

19-daagse In relaxt tempo door West-Maleisië

Ontspannen op tropisch Langkawi, fietsen op Penang, een trekking door Belum Rainforest en na een bezoek aan Pasir Belanda relaxen op Lang Tengah en Redang! Een topvakantie voor het gezin.

Rondreis exclusief vlucht vanaf:
Volwassene: € 2.710 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 2.220 pp

Rondreis bekijken

19-daagse Neusapen, vliegers en bounty strand

Ga neusapen en orang-oetans spotten in Sarawak op Borneo, kajak door de jungle en ontmoet een lokale stam. Vlieg verder naar West-Maleisië en fiets over het platteland. Eindig op de witte stranden van Perhentian.

Rondreis exclusief vlucht vanaf:

Volwassene: € 2.460 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 2.240 pp

Rondreis bekijken

20-daagse Actie en avontuur in Sumatra en Maleisië

Olifanten wassen in de rivier, orang-oetans spotten in Bukit Lawang, wat een avontuur! Fietsen, zwemmen en relaxen op Sumatra en West-Maleisie.

Rondreis exclusief vlucht vanaf:
Volwassene: € 2.195 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 1.785 pp

Rondreis bekijken

3-daagse bouwsteen Jungle-stam en orang-oetans

Dee jungle van dichtbij beleven, spot orang-oetans sen neem een kijkje in het leven van de lokale Iban- stam.

Volwassene: vanaf € 500 pp
Kind 2 tm 17 jaar: vanaf € 400 pp

Bouwsteen bekijken

3-daagse bouwsteen Stap in de jungle van Belum

Avonturiers bezoeken de jungle van Belum. Maak een boottocht door de jungle en word wakker van de geluiden om jullie heen.

Volwassene: vanaf € 570 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: vanaf € 460 pp

Bouwsteen bekijken

4-daagse bouwsteen Jungle-avontuur in Taman Negara

Vaar met een longboat door een van de oudste regenwouden ter wereld en spot apen, waterbuffels en neushoornvogels.

Volwassene: vanaf € 370 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: vanaf € 290 pp

Bouwsteen bekijken

5-daagse bouwsteen Ga toch fietsen!

Fietsen kleine dorpjes en langs groene velden. Ontdek het echte Maleisië!

Volwassene: vanaf € 300 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: vanaf € 240 pp

Bouwsteen bekijken

6-daagse Bouwsteen Theevelden, tempels en orang-oetans

Reizen door naar de koele heuvels van de Cameron Highlands. Bezoek een tempel op Penang en spot orang-oetans van dichtbij.

Volwassene: vanaf € 630 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: vanaf € 510 pp

Bouwsteen bekijken

9-daagse bouwsteen Snorkelen en relaxen op bounty-stranden

Snorkelen rondom de bounty-eilanden. Relaxen en genieten van even niks.

Volwassene: vanaf € 1.030 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: vanaf € 840 pp

Bouwsteen bekijken

"We hebben geweldig genoten van onze reis in Maleisië en vonden het erg  bijzonder om dit met ons gezin samen te doen. Het is prachtig om met twee van die kleintjes op pad te gaan en te zien hoe flexibel ze mee gaan. We hebben ons daarin ook wel weer verbaasd, hoe makkelijk ze overal weer sliepen in welk hotel of huisje en al dat reizen in bus, boot of vliegtuig was ook geen enkel probleem. We hebben prachtige foto's gemaakt en heb een dagboek bij gehouden voor onze schatjes." - familie Timmer reisde met hun 2 kids van 2 en 4 jaar naar Maleisië

Reisinformatie Maleisië

Bekijk alle Reisinformatie Maleisië

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.