Ontdek Maleisië met kinderen

Selamat Datang, welkom in Maleisië! Kom naar dit mooie land en ontdek een mix van culturen, hagelwitte stranden, ongerepte natuur, historische gebouwen en een heleboel prachtige bezienswaardigheden. Hier vind je het authentieke Azië maar met een westers tintje! Er is een goed wegennet waardoor je makkelijk met je eigen huurauto van de ene bestemming naar de andere reist. De keuken is heel gevarieerd met zowel zoete en zure, als hete en bittere smaken, maar voor de kids is er ook westers eten. Een ideale bestemming dus om met kinderen naartoe te gaan en een reis naar Maleisië met de kinderen wordt hoe dan ook een onvergetelijk avontuur!

Maleisië met kids

Het wordt feest in Maleisië met de kinderen! Er zijn veel leuke dingen te doen, wat dacht je van stoere tochten door de jungle, rennen door de theeplantages, olifanten verzorgen of aapjes en andere dieren spotten? Ga je naar Borneo dan is de kans groot dat je oog in oog komt met een orang-oetang! Er zijn ook nog eens heerlijke stranden te vinden, dus een prima combinatie voor een fantastische gezinsreis in Maleisië!

 

Onze individuele rondreizen met kinderen

KidsReizen heeft een aantal individuele rondreizen samengesteld in Maleisië waarin je de hoogtepunten van het land gaat zien. Dit zijn losse landarrangementen, maar ook de internationale vlucht kan via ons geboekt worden. Hou er dus rekening mee dat de volledige reisduur nog 2 extra reisdagen bovenop het landarrangement bevat.
Jullie reizen met eigen huurauto door het land, wat prima te doen is. Wordt je liever gereden? Dan kunnen we ook transfers regelen, geen probleem.

Jullie logeren in leuke hotels en lodges in de natuur, uiteraard met zwembad en waar mogelijk met familiekamers of kamers met tussendeur. Wil je het Maleisische leven van dichtbij meemaken, dan is een home stay bij mensen thuis of een verblijf op een kampung een echte aanrader.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een van onze rondreizen, maar toch aanpassingen willen aanbrengen, dan kan dat natuurlijk. Wij bieden maatwerkreizen en kunnen iedere reis helemaal naar jullie wens samenstellen!

Binnenkort zullen ook losse bouwstenen voor Maleisië en Borneo beschikbaar komen, maar uiteraard kunnen we je nu al helpen met je reiswensen in dit mooie land!

"We hebben geweldig genoten van onze reis in Maleisië en vonden het erg  bijzonder om dit met ons gezin samen te doen. Het is prachtig om met twee van die kleintjes op pad te gaan en te zien hoe flexibel ze mee gaan. We hebben ons daarin ook wel weer verbaasd, hoe makkelijk ze overal weer sliepen in welk hotel of huisje en al dat reizen in bus, boot of vliegtuig was ook geen enkel probleem. We hebben prachtige foto's gemaakt en heb een dagboek bij gehouden voor onze schatjes." - familie Timmer reisde met hun 2 kids van 2 en 4 jaar naar Maleisië

Reisinformatie Maleisië

Bekijk alle Reisinformatie Maleisië

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.