Ontdek Marokko met kinderen

Op nog geen vier uur vliegen van Nederland kom je in een totaal andere wereld terecht. Deze wereld biedt alle ingrediënten voor een bijzondere vakantie ervaring: mooie steden met levendige pleinen en smalle steegjes, oude kasbah’s die je terugvoeren naar een ver verleden, een prachtige natuur met bergen, woestijnen en heerlijke stranden. Ga op reis naar Marokko met je kinderen, laat je onderdompelen in de Arabische cultuur en laat je verrassen door dit mooie land, dat met recht een sprookje uit Duizend-en-één-Nacht genoemd mag worden!

Marokko met kids

Maak tijdens je reis door Marokko met je kinderen een tocht door de bergen op een ezel of ga met een kameel door de woestijn. ’s Avonds kun je onder een mooie sterrenhemel luisteren naar de muziek en verhalen van de nomaden. Struin door de smalle steegjes of relax aan een van de heerlijke stranden; er is voor ieder wat wils! Dat maakt een reis naar Marokko met de kinderen zo fantastisch.

Onze individuele rondreizen met kinderen

We hebben in Marokko een aantal mooie routes uitgestippeld die in een rustig tempo de highlights van het land laten zien. Je verblijft in kleinschalige en typisch Marokkaans ingerichte hotels, waarbij we waar mogelijk familiekamers boeken. Vrijwel alle hotels hebben een zwembad.

Je reist met je eigen huurauto door het land. Je moet wellicht even wennen aan het verkeer, maar zelf rijden is goed te doen, zeker als je eenmaal de grote steden hebt verlaten. Mocht je liever niet zelf rijden, dan kunnen we transfers regelen.

De landarrangementen zijn exclusief de vlucht. Wij kunnen ook vluchten naar Marokko regelen, maar de luchtvaartmaatschappijen die de goedkope vluchten aanbieden, zoals Ryan Air en Transavia, kunnen wij niet reserveren. Deze kan je rechtstreeks via de sites van deze luchtvaartmaatschappijen boeken.

Mocht je aanpassingen willen aanbrengen in de reis, dan is dit uiteraard mogelijk. Wij maken graag een op maat gemaakte offerte voor je!

12-daagse rondreis Mooi Marokko

Per huurauto vanuit Marrakech door het zuiden van Marokko. Langs kasbahs, door de woestijn en de bergen naar Essaouira aan de kust.

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 750 pp
Kind 2-11 jaar: € 630 pp

Rondreis bekijken

15-daagse rondreis Kids in Marokko

Per huurauto door het zuiden van Marokko. Vanuit Koningsstad Marrakech via kasbahs, bergen en woestijn naar de badplaats Agadir.

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 1.030 pp
Kind 2-11 jaar: € 860 pp

Rondreis bekijken

15-daagse rondreis Magisch Marokko

Per huurauto van noord- naar zuid-Marokko. Via twee Koningssteden: Fes en Marrakech naar de kust. Tussendoor een nachtje in de woestijn.

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 1.120 pp
Kinderen 2-11 jaar: € 890 pp

Rondreis bekijken

21-daagse rondreis Explore Marokko

Per huurauto door het land van Duizend-en-een-nacht. Langs bekende plaatsen als Marrakech en onontdekte pareltjes als Sidi Ifni.

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 1.410 pp
Kind 2-11 jaar: € 1.120 pp

Rondreis bekijken

6-daagse stedentrip Marrakech & meer

Proef de sfeer van magisch Marrakech, maak een trekking door de bergen en slaap in een luxe tent. Een korte trip boordevol bijzondere ervaringen.

Stedentrip excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 570 pp
Kind 2-11 jaar: € 450 pp

Bouwsteen bekijken

7-daagse rondreis Kleurrijk Marokko

Deze relaxte rondreis brengt je naar het kleurrijke Marrakech en de heerlijke stranden bij het charmante plaatsje Essaouira.

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 490 pp
Kind 2-11 jaar: € 400 pp

Rondreis bekijken

8-daagse rondreis Marokko Stad, bergen en strand

Van de koningsstad Marrakech, via het Atlasgebergte naar kustplaats Essaouira. Inclusief kameelrit en nachtje in een nomadentent!

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 680 pp
Kind 2-11 jaar: € 570 pp

Rondreis bekijken

"Marokko ligt maar op een paar uurtjes vliegen hier vandaan, maar je komt echt in een andere wereld. Op het grote plein in Marrakech waanden we ons op de set van Alladin, met vuurspuwers en slangenbezweerders! De kamelenrit en overnachting in de woestijn waren natuurlijk een hoogtepunt, maar we hebben ook genoten van de prachtige bergen en de leuke badplaatsen. We logeerden in superleuke en knusse accommodaties,  allemaal zo mooi Marokkaans ingericht en met lekker zwembad, fijn na een dagje sightseeing!"

Reisinformatie Marokko

Bekijk alle Reisinformatie Marokko

Reiservaringen Marokko

Bekijk alle Reiservaringen Marokko

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.