Ontdek Sri Lanka met kinderen

Ga op ontdekkingsreis naar Sri Lanka met de kinderen en ontdek heerlijke stranden, eeuwenoude cultuur en prachtige natuur! Sri Lanka is een superfijn land om met je kind(eren) naartoe te gaan. Je logeert in leuke accommodaties in de natuur en wordt door het land gereden door een auto met chauffeur. Wel zo fijn, want het verkeer is vrij chaotisch.

Sri Lanka met kids

Ga samen de enorme tempels bewonderen, relax op goudgele stranden en spot olifanten en andere wilde dieren van dichtbij. Neem een kookles bij een lokale familie en fiets door het mooie landschap. Bezoek de historische steden, bewonder de zonsopgang vanaf de top van een heuvel, maak een wandeling door de weelderige theeplantages en neem een unieke treinrit door de bergen. Sri Lanka heeft voor ieder wat wils en is daarom zo’n leuke bestemming voor ouders én kids!

 

Onze individuele rondreizen met kinderen

We hebben een aantal mooie familierondreizen in Sri Lanka samengesteld, waarbij je de hoogtepunten van het land ziet en in leuke en unieke accommodaties in de mooie natuur of in kleinschalige hotelletjes in de stad verblijft, veelal met zwembad. Omdat je met je eigen gezin door het land reist (en met een chauffeur die jullie rijdt), kunnen we makkelijk aanpassingen maken en het reisschema helemaal naar jullie wens maken.

Onze rondreizen zijn losse landarrangementen, maar ook de internationale vlucht kan via ons geboekt worden.

Benthe (17) ging met haar ouders naar Sri Lanka: "Ik wilde graag naar India, maar mijn ouders hadden de voorkeur voor Sri Lanka, klein India, zeiden ze. En het was helemaal de moeite waard. Wat een mooi land en wat een lieve mensen. We hadden een eigen chauffeur/gids, Jayanta, superlief en hij wist alles. We hebben een processie bijgewoond, waar we zonder Jayanta nooit terecht zouden zijn gekomen. De treinrit door de theevelden was erg mooi. Na  de bezoekjes aan de tempels en opgravingen was het heerlijk relaxen aan de oostkust. Maar het allermooist vond ik de olifanten, ze liepen niet alleen in groepen in het park maar ook langs de kant van de weg, en daar moest je wel met de auto langs.."

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.