Ontdek Sri Lanka met kinderen

Ga op ontdekkingsreis naar Sri Lanka met de kinderen en ontdek heerlijke stranden, eeuwenoude cultuur en prachtige natuur! Sri Lanka is een superfijn land om met je kind(eren) naartoe te gaan. Je logeert in leuke accommodaties in de natuur en wordt door het land gereden door een auto met chauffeur. Wel zo fijn, want het verkeer is vrij chaotisch.

Sri Lanka met kids

Ga samen de enorme tempels bewonderen, relax op goudgele stranden en spot olifanten en andere wilde dieren van dichtbij. Neem een kookles bij een lokale familie en fiets door het mooie landschap. Bezoek de historische steden, bewonder de zonsopgang vanaf de top van een heuvel, maak een wandeling door de weelderige theeplantages en neem een unieke treinrit door de bergen. Sri Lanka heeft voor ieder wat wils en is daarom zo’n leuke bestemming voor ouders én kids!

 

Onze individuele rondreizen met kinderen

We hebben een aantal mooie familierondreizen in Sri Lanka samengesteld, waarbij je de hoogtepunten van het land ziet en in leuke en unieke accommodaties in de mooie natuur of in kleinschalige hotelletjes in de stad verblijft, veelal met zwembad. Omdat je met je eigen gezin door het land reist (en met een chauffeur die jullie rijdt), kunnen we makkelijk aanpassingen maken en het reisschema helemaal naar jullie wens maken.

Onze rondreizen zijn losse landarrangementen, maar ook de internationale vlucht kan via ons geboekt worden.

13-daagse Kerst familierondreis Sri Lanka

Ga deze kerstvakantie naar het prachtige Sri Lanka en ontdek eeuwenoude cultuur, mooie natuur, wilde dieren en heerlijke stranden.

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 1.570 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 1.160 pp

Rondreis bekijken

14-daagse rondreis Voor land- en zeerotten

Raften door de jungle van Kitulgala, op avontuur in de culturele driehoek en dan ook nog de onderwaterwereld van de Malediven verkennen!

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 2.010 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 1.500 pp

Rondreis bekijken

15-daagse familiereis Kids in Sri Lanka

Kom naar het prachtige Sri Lanka en laat je betoveren door de mooie natuur, de wilde dieren, de tempels, de vriendelijke bevolking en de heerlijke stranden!

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 1.830 pp
Kind t/m 17 jaar: € 1.350 pp

Rondreis bekijken

15-daagse Meivakantie rondreis Sri Lanka

Ontdek het mooie Sri Lanka in de meivakantie (of in de zomer)! Geniet van tempels en de natuur, ga eten bij de locals en relax aan het strand!

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 1.765 pp
Kind t/m 17 jaar: € 1.305 pp

Rondreis bekijken

18-daagse rondreis Explore de hoogtepunten van Sri Lanka

Een mooie en afwisselende rondreis door een prachtig land. Ga op safari, spot olifanten, maak een fietstocht en geniet van mooie tempels.

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 2.130 pp
Kind t/m 17 jaar: € 1.570 pp

Rondreis bekijken

4-daagse bouwsteen De magische Malediven

Azuurblauwe zee, spierwitte stranden, een fantastische onderwaterwereld; alle ingrediënten om te relaxen op de Malediven!

Bouwsteen vanaf:
Volwassene: € 910 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 750 pp

Bouwsteen bekijken

6-daagse bouwsteen Opperolifanten en listige luipaarden

Het Yala National Park, de plek om luipaarden te spotten. In Udawalawe zie je hoe de babyolifantjes de fles krijgen en wie weet zie je bij Galle wel een walvis voorbij komen!

Bouwsteen vanaf:
Volwassene: € 730 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 590 pp

Bouwsteen bekijken

6-daagse bouwsteen Treinen, tempels, tuktuks en thee

De Tempel van de Tand, met de trein van Kandy naar Nuwara Eliya en wandelen door de theevelden en daarna verder naar Horton Plains.

Bouwsteen vanaf:
Volwassene: € 730 pp
Kind 2 t/m 17: € 590 pp

Bouwsteen bekijken

8-daagse bouwsteen Schatzoekers en zandkastelen

Klim en klauter in de culturele driehoek, beklim de leeuwenrots en ga op zoek naar olifanten. Na al deze activiteiten kun je lekker relaxen aan het strand van Pasikudah.

Bouwsteen vanaf:
Volwassene: € 440 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 360 pp

Bouwsteen bekijken

9-daagse bouwsteen Weelderige walvissen en woudreuzen

Op zoek naar de Hollandse roots in Galle en walvissen spotten op zee! Geniet van een kopje ceylon thee en probeer de lekkerste curries in Kitulgala.

Bouwsteen vanaf:
Volwassene: € 1050 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 850 pp

Bouwsteen bekijken

Benthe (17) ging met haar ouders naar Sri Lanka: "Ik wilde graag naar India, maar mijn ouders hadden de voorkeur voor Sri Lanka, klein India, zeiden ze. En het was helemaal de moeite waard. Wat een mooi land en wat een lieve mensen. We hadden een eigen chauffeur/gids, Jayanta, superlief en hij wist alles. We hebben een processie bijgewoond, waar we zonder Jayanta nooit terecht zouden zijn gekomen. De treinrit door de theevelden was erg mooi. Na  de bezoekjes aan de tempels en opgravingen was het heerlijk relaxen aan de oostkust. Maar het allermooist vond ik de olifanten, ze liepen niet alleen in groepen in het park maar ook langs de kant van de weg, en daar moest je wel met de auto langs.."

Reisinformatie Sri Lanka

Bekijk alle Reisinformatie Sri Lanka

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.