Ontdek Zuid-Afrika met kinderen

Kom naar dit prachtige kleurrijke land en sta versteld van de schitterende natuur, de wilde dieren, de rijke historie en de verschillende mensen en culturen! Reizen met kids in Zuid-Afrika is genieten; genieten van je kinderen die hun ogen uitkijken naar alles wat ze om zich heen zien en genieten van alles wat dit mooie land te bieden heeft. Wij vinden het echt een topbestemming!

 

Explore Zuid-Afrika met kids

Ga slapen in een boomhut of bijenkorf huisje, ga met een ranger wilde dieren spotten, leer spoorzoeken of zoef door de mooie natuur tijdens een canopy tour. Het kan allemaal in Zuid-Afrika! Ook voor gezinnen met jonge kinderen is het goed toeven. De prachtige Westkaap is super makkelijk bereisbaar en ook hier kan je dieren spotten, tot aan pinguïns en walvissen toe. Leuk!

Zuid-Afrika rondreizen Zuid-Afrika bouwstenen

Onze individuele rondreizen met kinderen

KidsReizen heeft een aantal leuke en afwisselende individuele rondreizen samengesteld in Zuid-Afrika. Reis je met kleine kinderen of wil je naar een malariavrij gebied? Dan is de Westkaap een aanrader. Het echte 'Afrika' gevoel krijg je in de grote wildparken in het Noorden en ook hier hebben we superleuke en avontuurlijke reizen samengesteld.
We hebben bijzondere en kleinschalige plekjes gevonden, zoals mooie lodges midden in de natuur en leuke bed & breakfasts. Allemaal kindvriendelijk en met een lekker zwembadje.
Uiteraard zijn onze rondreizen nog helemaal naar jullie wens aan te passen. Alle rondreizen zijn losse landarrangementen, maar we kunnen ook de vlucht voor je regelen.

Liever zelf een reis samenstellen? Dat kan met onze bouwstenen. Ook deze zijn nog helemaal aan te passen zijn aan jullie reiswensen.

Syl (12) en Liv (8) gingen met hun ouders naar Zuid-Afrika: "Wij zijn in de zomer naar Zuid-Afrika geweest en vonden het superleuk! We hebben heel veel dieren gezien en hebben ook een kinder ranger cursus gedaan. De plekken waar we logeerden waren ook heel leuk, bijvoorbeeld in een tent en in een boomhut en in leuke kleine hotels midden in de natuur."

Reisverhalen Zuid-Afrika

Bekijk alle Reisverhalen Zuid-Afrika

Reisinformatie Zuid-Afrika

Bekijk alle Reisinformatie Zuid-Afrika

Kindvriendelijke hotels Zuid-Afrika

Bekijk alle Kindvriendelijke hotels Zuid-Afrika

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.