De meivakantie duurt komend jaar in veel gevallen twee weken, dat is nog eens fijn! Genoeg tijd om een reis te maken met het gezin naar mooie en bijzondere bestemmingen. Het voordeel van de meivakantie is dat vluchten en landarrangementen een stuk goedkoper zijn dan bijvoorbeeld in de zomer. Wij hebben onze top 5 favoriete meivakantie bestemmingen op een rijtje gezet voor je:

Nr. 1 Wild spotten in Zuid-Afrika
We hebben de laatste superleuke en bijzondere accommodaties in Zuid-Afrika op de kop weten te tikken voor de meivakantie (28 april tot 11 mei)! Wil je logeren in een boomhut midden de natuur, op een boerderij omringd door bergen en in knusse lodges? Zoek dan niet verder, wij hebben ze voor je! Jullie gaan wild spotten, het Koninkrijk Swaziland ontdekken, een boottocht maken tussen de krokodillen en nijlpaarden en steppen door de bergen.  Uit ervaring kunnen we zeggen dat deze rondreis echt een toppertje is!
Klik hier voor meer informatie over deze superleuke rondreis.

  

Nr. 2 Magisch Marokko
Oh, wat worden wij blij van Marokko! Afgelopen meivakantie gingen we erheen en als het aan onze kinderen lag, gingen we meteen weer terug! We hebben allemaal genoten van de gezellige drukte in Marrakech met zijn smalle steegjes, winkeltjes, mooie bezienswaardigheden en hippe rooftop terrassen. De kamelenrit in de woestijn met overnachting in een nomadentent was een hoogtepunt, maar ook van de oude kasbah’s, leuke authentieke plaatsen en fijne stranden werden we heel vrolijk. In de meivakantie is het heerlijk weer in Marokko, een super periode om dit mooie land te ontdekken!
Geïnteresseerd in deze mooie bestemming? Klik hier om je te laten inspireren.

  

Nr. 3 Costa Rica, puur natuur!
Ook al zo’n fijne bestemming voor in de meivakantie. Je kan in twee weken veel zien van het land met zijn prachtige natuur met regen- en nevelwouden, vulkanen, waterrijke gebieden en mooie stranden. Je zult hier allerlei dieren zien, zoals apen, kaaimannen, luiaards, gifgroene en rode kikkertjes, schildpadden en toekans en aan leuke. Aan leuke activiteiten ontbreekt het ook niet: doe bijvoorbeeld een stoere canopy tour, wandel door de jungle over hangbruggen, ga paardrijden, snorkelen of lekker relaxen aan het strand!
Meer informatie over Costa Rica vind je hier.

  

Nr. 4   Swingend Cuba
Wat een bijzonder land is dit, alsof je terug in de tijd gaat! Oude koloniale plaatsen, mooie natuurgebieden en heerlijke stranden met wuivende palmbomen. En overal die swingende muziek en salsa dans, zo leuk. Je kan het allemaal in twee weken meemaken tijdens een rondreis met je eigen huurauto. Overnachten doe je in authentieke hotels of bij mensen thuis. Zo zie je nog beter hoe mensen hier leven. Let op, familiekamers of kamers met tussendeur zijn hier nauwelijks te vinden..
Wil jij hier ook heen? Kijk dan naar onze Cuba reizen en kom alvast in de stemming!

  

Nr. 5 Ontdek Thailand
Een heerlijk land met zoveel te zien en te doen. In twee weken kan je een mooie impressie krijgen van het land en aantal van de hoogtepunten ontdekken. Ga fietsen in Bangkok, ontdek de mooie natuur en de indrukwekkende geschiedenis in het River Kwai gebied en ontmoet de bergstammen in het hoge noorden. En daarna kan je lekker relaxen kan je op een mooi eilandje. Overnachten doe je in leuke authentieke en kleinschalige accommodaties en in een drijvend huisje op de rivier. Superleuk!
Deze afwisselende en leuke tweeweekse  Kids in Thailand reis is een echte aanrader!

  

 

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.