Over KidsReizen

De wereld verkennen, dat vinden wij het mooiste wat er is! Reizen is net als het leven zelf; het gaat over ervaringen opdoen, mooie herinneringen opbouwen, over momenten van betovering en van geluk. En dat samen met je kind(eren)!

Kies voor KidsReizen

Jouw gezin is uniek en jullie reiswensen staan centraal
Wij denken met je mee, geven persoonlijk advies en stippelen een individuele rondreis uit die perfect bij jullie past. Helemaal voor jullie op maat gemaakt.

Een verre rondreis met je gezin? Wij gingen je voor
We kennen de leuke plekjes en hebben ervaring met reizen met kinderen. We bezoeken alle hotels en proberen excursies uit, zo weten wij wat geschikt is voor jouw gezin.

Slapen op bijzondere en sfeervolle plaatsen
Wakker worden in een safaritent, boomhut, luxe resort met zwembad, dat is pas een belevenis. Afwisseling tijdens jullie reis is belangrijk; zonder concessies aan de kwaliteit.

We letten op de details om jullie reis 100% kidsproof te maken
Alles wordt door ons geregeld, van kinderzitjes tot familiekamers. Het reistempo is rustig, zonder lange reisdagen en met af en toe een kindvriendelijke excursie.

KidsReizen toen en nu

KidsReizen is in 2008 opgericht door Marie-José Bluijssen, een echte wereldreizigster die samen met haar kinderen heel veel van de wereld heeft gezien. Met haar man en haar twee dochters heeft Marie-José een half jaar lang gereisd. Marie-José: ‘Tijdens deze fantastische trip werd nog maar eens duidelijk hoe flexibel kinderen zijn en hoe ze ook genieten van andere culturen. Ze speelden met lokale kinderen, en dat ze elkaars taal niet spraken maakte niets uit.’ Die reis vormde de basis voor KidsReizen. Marie-José wilde ook andere mensen samen met hun kind(eren) laten genieten van mooie landen en andere culturen. Ruim 12 jaar heeft ze vele gezinnen de wereld over gestuurd en onvergetelijke reiservaringen bezorgd. Maar kinderen worden groot en daarom heeft Marie-José in 2021 het stokje overgedragen aan Van Verre. Een wat grotere reisorganisatie met een aantal echte wereldreizigers in dienst. Waaronder, hoe kan het ook anders, een aantal reizende moeders en vaders.

De medewerkers van KidsReizen

Bij KidsReizen werken we met een team van enthousiaste wereldreizigers. Iedereen heeft één of meerdere landen als specialisme en kent alle ins en outs.

Renée van KidsReizen in Sri LankaRenée: Sri Lanka

Het liefst onderneem ik leuke activiteiten samen met mijn gezin. Mijn twee zoontjes (David en Stefan) zijn nu nog te klein, maar over niet al te lang zal reizen hier ook zeker een onderdeel van zijn. Ik ben nu al plannen aan het maken om ze mee te nemen naar Sri Lanka, één van mijn favoriete landen in Azië.

 

Lara van KidsReizen in Indonesië

 

Lara: Maleisië, Amerika, Cuba en Costa Rica

Heel graag ga ik met mijn neefje en nichtje op stap. Als ze groot genoeg zijn, wil ik ze de wereld laten zien. Ik ben al heel vaak in Maleisië geweest en weet daar de leukste plekken voor families te vinden. Tijdens mijn studie heb ik een jaar in Amerika gewoond en heb het land heel goed leren kennen. Ook heb ik Cuba en Costa Rica uitgebreid met eigen huurauto verkend; daar vertel ik jullie graag over.

 

Nicole van KidsReizen in Thailand

 

Nicole: Thailand

Thailand heeft mijn hart veroverd en is echt mijn tweede kindje. Ik ga graag met mijn gezin op reis om de wereld te ontdekken.  Na inmiddels alweer 5 reizen door Thailand kan ik zeggen dat ik wel heel veel heb gezien! Dat maakt het extra leuk om gezinnen, en ook families met opa’s en oma’s, te helpen met een mooie rondreis.

 

 

Ingrid: Zuid-AfrikaIngrid van KidsReizen in Zuid-Afrika

Al sinds ik een klein meisje was, ben ik weg van olifanten. Stiekem denk ik dat hier mijn liefde voor Afrika begonnen is. Ik kom al jaren in Afrika en ben al 30 keer in Zuid-Afrika geweest. Het is een divers land wat perfect is voor gezinnen. Een safari mag niet ontbreken; samen met je kind(eren) speuren naar de Big Five. Een bijzondere, maar vooral ook onvergetelijke ervaring!

 

 

Irene van KidsReizen in SurinameIrene: Suriname

Zonder taalproblemen naar een tropische bestemming met weelderige jungle en stroomversnellingen om lekker in te zwemmen? Ga met je gezin naar Suriname. Eén van mijn favoriete bestemmingen en dan vooral als je in een lodge in de jungle verblijft. Maak kennis met de vriendelijke bevolking van Indianen en bosnegers.

 

 

Chantal: IndonesiëChantal van KidsReizen in Indonesië

Met onze kids naar Indonesië was iets dat bovenaan mijn bucketlist stond. De lieve bevolking ontving ons met open armen. Samen een offermandje maken, snorkelen, wandelen door de uitgestrekte rijstvelden. Genieten samen met de kinderen in Indonesië. De afgelopen 25 jaar ben ik met grote regelmaat in Indonesië geweest en ik ken dus de leukste plekken om samen met kids te bezoeken.

 

Gionne van KidsReizen in VietnamGionne: Vietnam, Cambodja, Marokko

Wat is het toch fijn om met een kind op pad te gaan en de wereld weer met een frisse blik te bewonderen. Ik ga vaak en graag met mijn nichtje Kyra op stap. Wie weet mag ik haar, als ze groter is, ook kennis laten maken met fantastische verre bestemmingen zoals Vietnam en Cambodja in Azië of dichterbij: Marokko. Allemaal landen die ik op mijn duimpje ken.

 

 

 

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.