Ik ben Marie-José Bluijssen, eigenaar van KidsReizen. Toen ik nog heel jong was, wilde ik het liefst alle landen en alle mensen op de hele wereld leren kennen. Al gauw kwam ik er achter dat dat iets te enthousiast was, maar al rondtrekkend met rugzak en Lonely Planet heb ik alsnog veel mooie en bijzondere landen binnen en buiten Europa mogen ontdekken.

Nadat ik kinderen kreeg, bleef de drang om te reizen en andere culturen te leren kennen, maar hoe ging ik dat aanpakken met die kleine spruitjes erbij? Uitproberen dan maar! De eerste verre reis met onze oudste dochter (toen anderhalf jaar oud) was naar Zuid-Afrika en oh, wat was dat leuk en wat hebben we genoten met elkaar! Ze weet er nu uiteraard niets meer van, maar op het moment zelf had ze dikke pret, en wij ook!

Met dochter nummer twee erbij kregen we de kans om een half jaar op reis te gaan. Tijdens deze fantastische trip werd nog maar eens duidelijk hoe flexibel kinderen zijn, hoe ze ook genieten van andere culturen en zich nog oprecht verwonderen over al het moois om zich heen (wat voor hun uiteraard allemaal nieuw is). Ze speelden met lokale kinderen en dat ze elkaars taal niet spraken, dat maakte niks uit.

Teruggekomen van deze onvergetelijke reis, ontstond het idee om ook andere mensen samen met hun kind(eren) te laten genieten van mooie landen en andere culturen. En dat hoeft geen maandenlange trip te zijn, ook in een paar weken tijd word je ondergedompeld in een andere wereld en beleef je samen prachtige en onvergetelijke avonturen. En zo ontstond KidsReizen in 2008!

Inmiddels ben ik samen met andere reismoeders die net zo enthousiast zijn als ik over het reizen met kinderen, alweer een aantal jaren actief met KidsReizen. Ons doel is om jullie een onvergetelijke reis en een herinnering voor het leven te bezorgen.

Reizen is net als het leven zelf; het gaat over ervaringen opdoen, mooie herinneringen opbouwen, over momenten van betovering en van geluk. En dat samen met je kind(eren), mooi toch?

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.