Wanneer kunnen we weer veilig een verre reis maken? Een vraag die het maken van vakantieplannen in de weg zit. Want het is nog onduidelijk wanneer we het coronavirus echt zullen verslaan, en wanneer we weer rondreizen door verre bestemmingen kunnen maken. Maar dat het ooit weer kan, dat is zeker.

Natuurlijk zitten wij er bovenop. We staan dagelijks in contact met onze lokale partners om op de hoogte te blijven van de (corona)ontwikkelingen in onze bestemmingen. We houden de berichtgeving van bracheorganisaties (zoals het ANVR), en van het ministerie van Buitenlandse Zaken ook goed in de gaten.

Kosteloos annuleren

Toch zorgeloos vakantieplannen maken voor een verre reis met je gezin? Dat maken wij mogelijk! Met onze lokale partners en verschillende luchtvaartmaatschappijen hebben we versoepelde annuleringsvoorwaarden afgesproken. Daardoor is het mogelijk een boeking te maken voor de herfst- of kerstvakantie dit jaar of zelfs de voorjaarsvakantie volgend jaar, met de garantie dat je tot 6 weken voor vertrek kosteloos kunt annuleren of omboeken (m.u.v. Zuid-Afrika; daarvoor kun je tot 60 dagen voor vertrek kosteloos annuleren of omboeken). Deze versoepelde annuleringsregeling geldt voor boekingen gemaakt voor 31 augustus 2021 met vertrek tot en met 31 maart 2022. En als de reis uiteindelijk toch niet door kan gaan, door corona gerelateerde omstandigheden, ontvang je binnen 5 werkdagen je aanbetaling terug (minus € 60 administratiekosten per boeking en verplichte SGR bijdrage van € 5 per persoon).

Heb je nog vragen?
Bel ons! We helpen je graag verder.
0299-233009

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.