4-daagse bouwsteen Toronto en Niagara Falls

Deze korte reis door Oost-Canada start in Toronto. Een leuke stad met een gezellige waterkant, waar het stikt van de restaurantjes. Het beste beeld van de stad krijgt je vanaf de uitzichttoren CN Tower. Na de stad verkent te hebben, halen jullie de huurauto op en rijden jullie naar één van de grootste watervallen ter wereld; de Niagara Falls. Wat een imponerend watergeweld! Kijk zowel van de Canadese als vanaf de Amerikaanse kant, maak een boottocht, ga met een lift naar de voet van de watermassa. Je blijft je verbazen over dit natuurgeweld!

 • Grootste watervallen ter wereld
 • Boeiend Toronto met CN Tower
 • Hotel met zicht op de Niagara Falls
 • Overzicht
 • Detailbeschrijving

Reisschema

Dag 1 Aankomst Toronto
Dag 2 – 4 Niagara Falls
Dag 4 vertrek Toronto

Reissom

 • Volwassene: vanaf € 420 per persoon
 • Kind 2 t/m 12 jaar: vanaf € 340 per persoon
 • Reissom gebaseerd op 2 volwassenen en 2 kinderen
 • Wij maken een voorstel o.b.v. jullie gezinssamenstelling

De CN Tower in Toronto, CanadaDag 1 Aankomst Toronto
Welkom in the Big Apple van Canada

Toronto is een grote, interessante en gezellige stad en ligt aan het Lake Ontario. Zet bovenaan je to do-lijstje de CN-Tower, 550 meter hoog en het hoogste punt van de stad. Vanaf het observatiedek op 346 meter hoogte zie je de omvang van Toronto in de diepte. Durven jullie? Eén etage lager loop je om de toren heen over een glazen vloer. Tip: ga dineren in het ronddraaiende restaurant.

De stad heeft veel hippe wijken, zeker in downtown Toronto, waar je kunt kiezen uit vele leuke restaurantjes. Niet ver van de CN-Tower ligt het Waterfront; ook hier zijn talrijke restaurantjes en broodjeszaken.

Tips voor de leukste excursies in Toronto: ontdek de stad op de fiets. Enkele bezienswaardigheden waar jullie vandaag langs fietsen (en regelmatig stoppen) zijn de CN Tower, het Royal York Hotel, Union Station, Chinatown, Kensington Market, de Kunstgalerie van Ontario, St. Lawrence Market, het Flatiron-gebouw, James Cathedral & Square, de haven, Queen Street West en Dundas Square.
En durf jij het aan? Maak een spooktocht in Toronto. Jullie gaan op zoek naar geesten en spoken op allerlei verborgen plekken, zoals begraafplaatsen. Zowel de fietstocht als de spooktocht zijn nog niet bij de reissom inbegrepen. Jullie slapen in een centraal gelegen hotel.

Overnachting in Toronto, Bond Place ***

De Niagara Falls, CanadaDag 2 Toronto - Niagara Falls
Ca. 120 km / 1,5 uur

Jullie halen de huurauto op en gaan hiermee de komende dagen op pad.

Sta vroeg op, jullie hebben dan bij aankomst bij Niagara Falls de hele dag de tijd om naar de watervallen te gaan. Eigenlijk is dit natuurwonder een must. Van verre hoor je het water al naar beneden kletteren. De waterval ligt op de grens met Amerika en bestaat uit drie delen: de Horseshoe Falls, de American Falls en de Bridal Veil Falls. Loop zeker over de Rainbow Bridge die de twee landen verbindt: wat een geweldig uitzicht!

Vanuit het hotel hebben jullie uitzicht op de waterval.

Overnachting bij de Niagara Falls, Marriott on the Falls ****
Inclusief huurauto

Once in a lifetime ervaring: helicoptervlucht boven de Niagara Falls, CanadaDag 3 Niagara Falls
Donderend watergeweld

Gisteren hebben jullie al een glimp opgevangen van de Niagara-watervallen. Maar vanaf het water is het echt spectaculair! Zeker doen: met de Hornblowerboot vlak langs de grootste waterval, de Horseshoe Falls, varen. Droog houden jullie het echt niet, maar je krijgt een poncho voordat je aan boord stapt. Je komt zo dichtbij dat zelfs de poncho's niet kunnen voorkomen dat je nat wordt.

Leuk om te weten: je kunt ook achter de watervallen lopen. Deze 'journey behind the falls' is heel indrukwekkend en daardoor ook populair. Met een lift daal je af naar de voet van de Horseshoe Falls; vanaf een observatieplatform zie je de watermassa van een andere kant. Doen!

Natuurlijk gaan jullie wandelen over de Rainbow Bridge. Wat een panorama! Voor het allermooiste uitzicht op de Falls moet je de lucht in met een helikopter. Wij boeken deze vlucht graag voor jullie.

Overnachting bij de Niagara Falls.
Inclusief huurauto

Dag 4 Niagara Falls - vertrek Toronto
Terug naar Toronto om je huurauto in te leveren. Graag kijken we samen met jullie wat jullie nog meer willen doen tijdens je reis door Canada!

Inclusief huurauto

Vervoer

 • Huurauto

Reisduur

 • 4 dagen / 3 nachten

Inclusief

 • Alle overnachtingen
 • 3 dagen autohuur

Exclusief

 • Intercontinentale vlucht
 • Transfer bij aankomst
 • Verzekeringen
 • Maaltijden & excursies
 • Persoonlijke uitgaven en fooien

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.