Ontdek Bali met kinderen

Indonesië is een heerlijk land voor een familievakantie met kinderen en geschikt voor alle leeftijden. Op het bekendste eiland Bali kan je heerlijk relaxen aan het strand, maar het heeft ook een mooi en ongerept binnenland met rijstvelden, plantages, meren en vulkanen. Neem daarbij de prachtige tempels en de relaxte sfeer die op het eiland heerst en je hebt alle ingrediënten voor een fantastische reis op Bali met kinderen!
Bali is superleuk voor kids, maar ook voor ouders! Wat dacht je van fietsen door de rijstvelden, snorkelen in de prachtige onderwaterwereld van Nemo, vulkanen beklimmen, tempel offertjes maken of over lokale marktjes struinen? Lekker relaxen aan het strand of zwembad kan natuurlijk ook. Jullie rondreis op Bali met de kinderen wordt een reis om nooit te vergeten!

Indonesië met kinderen

Naast Bali heeft Indonesië nog meer mooie eilanden die zeker de moeite waard zijn om te ontdekken. Sumatra heeft een prachtige natuur waar je nog orang oetans kan spotten. Op Java vind je prachtige Borobudur en kan je de mooie Bromo vulkaan beklimmen. Lombok is nog niet zo toeristisch als Bali en heeft heerlijke stranden, mooie watervallen en leuke markten. Voor het ultieme relaxen ga je naar de Gili eilanden of Lembongan eiland. Genoeg keuze!  

 

Bali rondreizen Bali bouwstenen

Onze individuele rondreizen met kinderen

KidsReizen heeft een aantal leuke individuele rondreizen samengesteld waarbij uiteraard rekening is gehouden met kinderen. De rondreizen gaan langs alle hoogtepunten van Bali en bij een aantal rondreizen maak je ook nog een uitstapje naar andere mooie eilanden, zoals Sumatra, Java, Lombok, de Gili's of Lembongan.

Jullie zullen vervoerd worden door een auto met privé chauffeur. Dit is de meest veilige, makkelijke en goedkope manier om te reizen, aangezien het verkeer, vooral in en rondom de grotere plaatsen, erg chaotisch kan zijn.

Onze individuele rondreizen zijn losse landarrangementen, met de intercontinentale vlucht erbij moet je er rekening mee houden dat de volledige reisduur nog 2 extra reisdagen bovenop het landarrangement bevat.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een van deze rondreizen, maar toch nog wat aanpassingen willen aanbrengen, dan kan dat natuurlijk.

Liever je eigen rondreis samenstellen? Dat kan met onze bouwstenen. Ook deze zijn uiteraard nog helemaal naar wens aan te passen.

Reiservaring Bali
"Wat een heerlijk land! We zijn nu twee keer in Indonesië geweest, de eerste keer alleen naar Bali, omdat de kids toen nog jong waren (2 en 4) en daarna nog een keer Bali in combinatie met Java en de Gili eilanden. Wat hebben we veel gezien en gedaan; prachtige tempels bekeken, karrentochten door de plantages en de mooie natuur, beklimmen van vulkanen, fietsen door de rijstvelden, meehelpen op een buffel op het land en op bezoek bij een lokaal schooltje. En natuurlijk die heerlijke stranden en de prachtige vissen en schildpadden die je al snorkelend kan tegenkomen. Fantastische bestemming!"  - Marie-José, Nico en kids

Reisinformatie Bali

Bekijk alle Reisinformatie Bali

Kindvriendelijke hotels Bali

Bekijk alle Kindvriendelijke hotels Bali

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.