Ontdek Cambodja met kinderen

Welkom in Cambodja! Wat een prachtig land en wat een vriendelijke bevolking! Geniet van al het moois wat dit land te bieden heeft aan eeuwenoude cultuur, prachtige natuur en heerlijke stranden. De wegen zijn, op de grote steden na, misschien niet in perfecte staat, maar zelf rijden hoeft dan ook niet. Het land is in opkomst en de bevolking doet er alles aan om jullie je hier thuis te laten voelen!
En wil je Cambodja combineren met een van de buurlanden? Dat kan ook!

Cambodja met kids

Bij een rondreis naar Cambodja met kinderen denk je misschien meteen aan de belangrijkste trekpleister, het Boeddhistische tempelcomplex Angkor Wat. Maar dit mooie land biedt nog veel meer! Wat dacht je van een ontmoeting met de vriendelijke etnische bevolking,  een ritje met de bamboetrein  in Battambang , een tochtje over het Tonglé Sap meer of ga op zoek naar de  beroemde Irrawaddy dolfijn in de Mekong Delta? Ook  de interessante stad Phnom Penh mag niet ontbreken waarbij  een bezoek aan de Killing Fields voor de oudere kinderen zeker heel indrukwekkend, maar ook leerzaam zal zijn.

Onze individuele rondreizen met kinderen

KidsReizen heeft twee leuke individuele rondreizen in Cambodja samengesteld waarbij uiteraard rekening is gehouden met kinderen. Een van de rondreizen gaat langs alle hoogtepunten van Cambodja, maar we hebben ook een leuke rondreis die Vietnam met Cambodja combineert.

Jullie zullen vervoerd worden door een auto met privé chauffeur. Dit is de meest veilige, makkelijke en goedkope manier om te reizen, aangezien het verkeer erg chaotisch kan zijn en de wegen niet overal even goed zijn.

Onze individuele rondreizen zijn losse landarrangementen, maar ook de internationale vlucht kan via ons geboekt worden. Hou er dus rekening mee dat de volledige reisduur nog 2 extra reisdagen bovenop het landarrangement bevat.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een van deze rondreizen, maar toch nog wat aanpassingen willen aanbrengen, dan kan dat natuurlijk.

16-daagse familiereis Kids in Vietnam & Cambodja

De hoogtepunten van Cambodja en Zuid-Vietnam! Ga per tuktuk, boot en fiets op verkenning. Een actieve rondreis met het brede zandstrand van Mui Ne als afsluiting.

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 1.900 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 1.550 pp

Rondreis bekijken

2-daagse bouwsteen Een nachtje in een lokaal dorp

Een nachtje slapen bij een lokale familie op het platteland. Maak een ritje met de tractor of de ossenkar. Wandel door het dorp of maak de pittige wandeling naar de waterval. Een bijzondere ervaring, heel anders dan thuis.

Bouwsteen vanaf:
Volwassene: € 290 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 200 pp

Bouwsteen bekijken

21-daagse rondreis Explore Vietnam & Cambodja

Deze rondreis laat je vele hoogtepunten van Cambodja en Vietnam zien, van kleurrijke tempels en prachtige natuurgebieden tot bruisende steden en heerlijke stranden!

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 2.560 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 2.100 pp

Rondreis bekijken

21-daagse rondreis Hoogtepunten van Cambodja

Ontdek de geschiedenis bij Phnom Penh, maak leuke fietstochten, ontmoet olifanten en dolfijnen, geniet van de mooie natuur en heerlijke stranden en verwonder je bij Angkor Wat!

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 2.440 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 2.010 pp

Rondreis bekijken

3-daagse bouwsteen Avontuur in de jungle

Per auto richting de jungle, de boot voert je daarna verder dieper het gebied in. Kajakken en zwemmen in de rivier, boottochten en wandelen door de jungle en zwemmen bij de waterval. Met je gezin op avontuur!

Bouwsteen vanaf:
Volwassene: € 450 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 370 pp

Bouwsteen bekijken

6-daagse bouwsteen Boerenleven en bounty-strand

Kampot, bekend om de beste peper ter wereld; zie hoe de boeren het hier verbouwen. Geniet langs het water in Kep en smul van een vers visje uit zee. Relax daarna op het bounty-eiland Koh-Rong.

Bouwsteen vanaf:
Volwassene: € 490 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 400 pp

Bouwsteen bekijken

Marjo ging met man, kind en moeder naar Cambodja: ''wat een verrassend land met indrukwekkende cultuur,  heerlijk eten en een super vriendelijke bevolking! En de (nog) onontdekte stranden, die maakten onze reis helemaal compleet!''

Reisinformatie Cambodja

Bekijk alle Reisinformatie Cambodja

Kindvriendelijke hotels Cambodja

Bekijk alle Kindvriendelijke hotels Cambodja

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.