Ontdek Cambodja met kinderen

Welkom in Cambodja! Wat een prachtig land en wat een vriendelijke bevolking! Geniet van al het moois wat dit land te bieden heeft aan eeuwenoude cultuur, prachtige natuur en heerlijke stranden. De wegen zijn, op de grote steden na, misschien niet in perfecte staat, maar zelf rijden hoeft dan ook niet. Het land is in opkomst en de bevolking doet er alles aan om jullie je hier thuis te laten voelen!
En wil je Cambodja combineren met een van de buurlanden? Dat kan ook!

Cambodja met kids

Bij een rondreis naar Cambodja met kinderen denk je misschien meteen aan de belangrijkste trekpleister, het Boeddhistische tempelcomplex Angkor Wat. Maar dit mooie land biedt nog veel meer! Wat dacht je van een ontmoeting met de vriendelijke etnische bevolking,  een ritje met de bamboetrein  in Battambang , een tochtje over het Tonglé Sap meer of ga op zoek naar de  beroemde Irrawaddy dolfijn in de Mekong Delta? Ook  de interessante stad Phnom Penh mag niet ontbreken waarbij  een bezoek aan de Killing Fields voor de oudere kinderen zeker heel indrukwekkend, maar ook leerzaam zal zijn.

Onze individuele rondreizen met kinderen

KidsReizen heeft twee leuke individuele rondreizen in Cambodja samengesteld waarbij uiteraard rekening is gehouden met kinderen. Een van de rondreizen gaat langs alle hoogtepunten van Cambodja, maar we hebben ook een leuke rondreis die Vietnam met Cambodja combineert.

Jullie zullen vervoerd worden door een auto met privé chauffeur. Dit is de meest veilige, makkelijke en goedkope manier om te reizen, aangezien het verkeer erg chaotisch kan zijn en de wegen niet overal even goed zijn.

Onze individuele rondreizen zijn losse landarrangementen, maar ook de internationale vlucht kan via ons geboekt worden. Hou er dus rekening mee dat de volledige reisduur nog 2 extra reisdagen bovenop het landarrangement bevat.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een van deze rondreizen, maar toch nog wat aanpassingen willen aanbrengen, dan kan dat natuurlijk.

Marjo ging met man, kind en moeder naar Cambodja: ''wat een verrassend land met indrukwekkende cultuur,  heerlijk eten en een super vriendelijke bevolking! En de (nog) onontdekte stranden, die maakten onze reis helemaal compleet!''

Reisinformatie Cambodja

Bekijk alle Reisinformatie Cambodja

Kindvriendelijke hotels Cambodja

Bekijk alle Kindvriendelijke hotels Cambodja

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.