Ontdek Indonesië met kinderen

Indonesië is de perfecte bestemming voor een vakantie met de kids. Er is van alles te beleven; apen en andere dieren spotten, wandelen in de jungle, fietsen langs rijstvelden, zwemmen op bijzondere plekjes zoals bij een waterval, snorkelen tussen felgekleurde visjes, en relaxen op helderwitte stranden. Genoeg ingrediënten voor een onvergetelijk vakantie met je gezin. Met KidsReizen reis je naar Sumatra, Java, Bali, Lombok en de Gili eilanden. Niet naar alle eilanden in één reis, maar een combinatie van twee of drie eilanden is goed te doen. Met een busje met een privéchauffeur ga je op verkenning. Ieder eiland heeft een eigen sfeer. Op Sumatra ga je met je kids de jungle in om orang-oetans te spotten, op Java dwalen jullie door het immense tempelcomplex de Borobudur en beklimmen jullie de Bromo-vulkaan. Bali is een echt vakantie-eiland, met fijne stranden en een nog ongerept binnenland. Dat vind je ook op Lombok, maar daar is het dan wel een stuk rustiger dan op Bali. Voor het ultieme relaxen ga je naar Gili’s of Nusa Lembongan, dat zijn pas echte bounty-eilandjes. Het wordt nog moeilijk kiezen, maar daar helpen wij je graag mee.

Onze individuele rondreizen met kinderen

Met je eigen gezin een rondreis door Indonesië maken; als dat is wat je zoekt ben je bij KidsReizen aan het juiste adres. Met een busje met privéchauffeur verken je alle uithoeken van Bali, wel zo gemakkelijk en veilig. Jullie hoeven alleen nog maar achterover te leunen en van het uitzicht te genieten.
Jouw gezin is uniek en jullie reiswensen staan centraal. We hebben al een paar rondreizen uitgestippeld om je een idee te geven van de mogelijkheden. Dat zijn routesuggesties. Wil je het net even anders? Wij denken graag met je mee, geven persoonlijk advies (we zijn er immers zelf geweest) en stellen dan een reisroute samen die perfect aansluit op de wensen van jouw gezin.
De vluchten naar Indonesië en weer terug boeken wij ook graag voor jullie. Vaak zijn dit nachtvluchten, waardoor er 2 dagen bij de totale reisduur van jullie individuele rondreis opgeteld moeten worden.
Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jullie individuele rondreis 100% kidsproof is. Alles wordt door ons geregeld, van kinderzitjes tot familiekamers. Het reistempo is rustig, lange reisdagen worden zoveel mogelijk vermeden en af en toe voegen we kindvriendelijke excursies toe.

Enthousiast geworden? Neem contact op met Chantal. Zij is al heel vaak in Indonesië geweest, ook met haar kinderen.

10-daagse bouwsteen Jungle, orang-oetans en Tobameer

Ga net als Freek Vonk op avontuur in de jungle van Sumatra. Spot apen, orang-oetans en olifanten van heel dichtbij. Ontdek ook het Tobameer op een actieve manier met de fiets, de kano of gewoon te voet door kleine dorpen.

Volwassene: vanaf € 600 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: vanaf € 490 pp

Bouwsteen bekijken

16-daagse rondreis Apen, kratermeren en witte stranden

16 Dagen reizen over Sumatra, door de jungle naar de orang-oetans en olifanten, tuben en watervallen en kanoën op het Tobameer. Na een vlucht naar Bukittinggi nog een bezoek aan de prachtige Harauvallei en afsluiten aan het spierwitte strand voor de kust van Padang.

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 1.460 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 1.195 pp

Rondreis bekijken

19-daagse Avontuurlijk Sumatra en relaxt Langkawi

Wandelen tussen de orang-oetans en olifanten wassen op Sumatra en daarna zwemmen in het prachtige Tobameer. Een vlucht brengt jullie naar Maleisië waar jullie in de stad Kuala Lumpur kunnen genieten. De laatste dagen gaan jullie relaxen op Langkawi.

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 2.330 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 1.920 pp

Rondreis bekijken

19-daagse Familiereis Theetuinen en rijstterrassen

Theevelden in Maleisië en rijstterrassen op Bali. Fiets- en jungletochten, koken en zwemmen staan op het programma.

Rondreis exclusief vlucht vanaf:
Volwassene: € 2.525 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 2.055 pp

Rondreis bekijken

19-daagse rondreis Explore Bali, Lombok en de Gili's

Ontdek naast Bali ook nog de prachtige Gili eilanden en het ongerepte Lombok!

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 1.485 pp
Kind t/m 17 jaar: € 1.220 pp

Rondreis bekijken

19-daagse rondreis Vulkanen, sawa's en stranden

In 19 dagen de highlights van Java en Bali, tempels, rijstterrassen, een vulkaan en plantages. Natuurlijk mag de mooie onderwaterwereld ook niet vergeten worden!

Rondreis excl. vluchten vanaf:
Volwassene: € 1.530 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 1.255 pp

Rondreis bekijken

2-daagse bouwsteen Slapen tussen de apen

Zijn jullie een avontuurlijk gezin en willen jullie orang-oetans spotten? Dan is deze bouwsteen echt iets voor jullie. In een simpele tent slapen en eten jullie in de natuur. De rivier is dan ook jullie badkamer. Het is maar voor één nachtje en een avontuur om nooit te vergeten.

Volwassene: vanaf € 190 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: vanaf € 160 pp

Bouwsteen bekijken

20-daagse Actie en avontuur in Sumatra en Maleisië

Olifanten wassen in de rivier, orang-oetans spotten in Bukit Lawang, wat een avontuur! Fietsen, zwemmen en relaxen op Sumatra en West-Maleisie.

Rondreis exclusief vlucht vanaf:
Volwassene: € 2.195 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 1.785 pp

Rondreis bekijken

22-daagse rondreis De mooiste plekjes van Sumatra en Bali

Orang-oetans en olifanten, rijstvelden, surfen en strand. Actief op Sumatra en relaxen op Bali.

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 1.885 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 1.555 pp

Rondreis bekijken

22-daagse Tienertrip eilandhoppen Indonesië

Vier eilanden in één reis, dat is pas eilandhoppen. Spot orang-oetans op Sumatra, beklim de Bromo-vulkaan op Java, ga fietsen op Bali en relaxen op het strand van Nusa Lembongan.

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 2.185 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 1.785 pp

Rondreis bekijken

7-daagse bouwsteen Gili en Lombok

Ga eilandhoppen en ontdek het paradijselijke Gili Air en het authentieke Lombok!

Bouwsteen vanaf:
Volwassene: € 570 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 450 pp

Bouwsteen bekijken

Zelfs in de tuin van het hotel stond er een tempel.... en alle beelden kregen een mooie rok aan. Lukas - 6 jaar

Reisinformatie Indonesië

Bekijk alle Reisinformatie Indonesië

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.