Ontdek Thailand met kinderen

Met zijn rijke cultuur, parelwitte stranden, dichtbegroeide jungle en heerlijke eten vind je alle ingrediënten voor een fantastische vakantie met kinderen in Thailand. Zodra je voet zet in dit mooie land, waan je je in een andere wereld en zul je je verbazen over de prachtige tempelcomplexen, de Boeddhistische monniken in feloranje kleding en de vriendelijke bevolking.

Thailand met kids

Thailand is een heerlijk land om met kinderen te bezoeken, het is een veilig land, de Thai zijn dol op kinderen en het is een makkelijk land om doorheen te reizen! Maak een tocht op een olifant, bewonder de kleurrijke tempels vol bling bling of relax op een van de vele mooie eilandjes die Thailand rijk is. Overnachten kan hier op allerlei manieren: van slapen in een boomhut tot overnachten in een drijvend huisje in Thailand kan het allemaal.  Thailand is een ideale vakantiebestemming voor elke leeftijd!

Thailand rondreizen Thailand bouwstenen

Onze individuele rondreizen met kinderen

Wij hebben een aantal mooie individuele kidsreizen samengesteld in Thailand, waarbij je met je eigen gezin de hoogtepunten van Thailand ziet, met een combinatie van cultuur, natuur en strand. Jullie overnachten in kindvriendelijke accommodaties, waar wij goede ervaringen mee hebben. Natuurlijk ontbreken de bijzondere plekjes niet; zo logeren jullie in de jungle

of bij mensen thuis! Onze landarrangementen zijn voorbeeldreizen waar alles nog in aangepast kan worden naar jullie wens! Wij bieden losse rondreizen in Thailand, maar ook de internationale vlucht kan via ons geboekt worden.

Wil je liever je eigen reis samenstellen? Dat kan ook met de bouwstenen die we aanbieden. Ook deze zijn aan te passen aan jullie reiswensen.

Natuurlijk is rekening gehouden in onze reizen met het tempo wat kinderen aankunnen. Zo zullen er meer rustdagen zijn dan in een normaal reisschema, maar ook leuke en bijzondere excursies voor kids zullen niet ontbreken.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een van deze rondreizen, maar toch nog wat aanpassingen willen aanbrengen, dan kan dat natuurlijk.

Dinte ging met haar ouders en broer naar Thailand: " Ik was nog nooit zo ver op vakantie geweest, maar het was heel leuk! We begonnen in Bangkok, dat was wel even wennen omdat het zo druk is. In Bangkok hebben we een fietstocht gedaan en die was heel leuk. En we hebben heel veel tempels bezocht. Bij de River kwai hadden we een heel mooi resort. Wij zijn toen ook naar een olifanten opvang geweest en hebben olifanten verzorgd dat vond ik echt heel leuk!! Na de River kwai zijn we met de nachttrein naar Chang mai gereden. Ik vond Chang mai een beetje tegenvallen. maar de nachttrein was wel leuk. We gingen vanuit Chiang mai weer met het vliegtuig naar Bangkok en vanuit daar naar Surat tani en toen nog een eindje rijden naar Kao sok natuurpark. Daar hebben we op het meer geslapen en lekker gezwommen. Aan het einde van de reis hebben we de eilanden Ko Samui en Ko tao bezocht. ik vond Ko tao het leukst omdat je daar mooi kon snorkelen en er vrienden van ons zaten."

Kindvriendelijke hotels Thailand

Bekijk alle Kindvriendelijke hotels Thailand

Reisverhalen Thailand

Bekijk alle Reisverhalen Thailand

Reisinformatie Thailand

Bekijk alle Reisinformatie Thailand

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.