Ontdek Vietnam met kinderen

Vietnam wordt steeds populairder als reisbestemming voor gezinnen met kinderen en dat is niet onterecht! Dit prachtige land met zijn vriendelijke mensen en mooie cultuur is echt de moeite waard om met kinderen te bezoeken.

Explore Vietnam met kids!

Ga met een bootje door de prachtige natuur van de Mekong Delta, logeer een nachtje bij de mensen op het platteland, kijk hoe je leeftijdsgenootjes les krijgen op school, bekijk de mooie tempels en de vele winkeltjes en relax op een van de vele mooie stranden.
Hoe leuk is het voor kinderen om dit bijzondere land en zijn cultuur op deze manier te ontdekken. Vietnam heeft alles in huis om jullie een onvergetelijk familie avontuur te bezorgen!

Onze individuele rondreizen met kinderen

Wij hebben een aantal mooie individuele kidsreizen samengesteld in Vietnam, waarbij je met je eigen gezin de hoogtepunten van Vietnam ziet met een combinatie van cultuur, natuur en strand. Jullie overnachten in kindvriendelijke accommodaties, waar wij goede ervaringen mee hebben. Natuurlijk ontbreken de bijzondere plekjes niet; zo logeren jullie ook op een boot of bij mensen thuis! Onze landarrangementen zijn voorbeeldreizen waar alles nog in aangepast kan worden naar jullie wens! Wij bieden losse rondreizen in Vietnam, maar ook de internationale vlucht kan via ons geboekt worden.

Wil je liever je eigen reis samenstellen? Dat kan ook met de bouwstenen die we aanbieden. Ook deze zijn aan te passen aan jullie reiswensen.

Natuurlijk is rekening gehouden in onze reizen met het tempo wat kinderen aankunnen. Zo zullen er meer rustdagen zijn dan in een normaal reisschema, maar ook leuke en bijzondere excursies voor kids zullen niet ontbreken. Hou er rekening mee dat er een enkele lange reisdag in het schema zit. Dit is onvermijdelijk gezien de lange afstanden in Vietnam.

14-daagse familiereis Kids in Vietnam

Van Ho Chi Minh City naar de landelijke Mekongdelta. En dan via de schilderachtige plaatsen Hoi An en Hue naar hoofdstad Hanoi. Een cruise door Halong Bay ontbreekt ook niet.

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 1.600 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 1.350 pp

Rondreis bekijken

15-daagse rondreis Ontdek Noord- en Midden-Vietnam

Een actieve en avontuurlijke rondreis! Je maakt een trekking in de bergen, slaapt in een homestay en op een schip in Halong Bay. Via de keizerlijke stad Hue reis je naar Hoi An.

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 1.490 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 1.240 pp

Rondreis bekijken

16-daagse familiereis Kids in Vietnam & Cambodja

De hoogtepunten van Cambodja en Zuid-Vietnam! Ga per tuktuk, boot en fiets op verkenning. Een actieve rondreis met het brede zandstrand van Mui Ne als afsluiting.

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 1.995 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 1.655 pp

Rondreis bekijken

21-daagse rondreis Explore de hoogtepunten van Vietnam

Van zuid naar noord Vietnam via vele hoogtepunten zoals Ho Chi Minh City, de Mekongdelta, Hue, Hoi An, Hanoi en Halong Bay. Tussendoor relaxen op Whale Island.

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 2.550 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 2.080 pp

Rondreis bekijken

21-daagse rondreis Explore Vietnam & Cambodja

Deze rondreis laat je vele hoogtepunten van Cambodja en Vietnam zien, van kleurrijke tempels en prachtige natuurgebieden tot bruisende steden en heerlijke stranden!

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 2.640 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 2.210 pp

Rondreis bekijken

21-daagse rondreis Vietnam van noord naar zuid

Van de noordelijke bergen tot de delta in het zuiden. Via hoogtepunten als Halong Bay, Hue en Hoi An. En natuurlijk de steden Hanoi en Ho Chi Minh City. Einde aan het strand van Mui Ne.

Rondreis excl. vlucht vanaf:
Volwassene: € 2.540 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 2.080 pp

Rondreis bekijken

3-daagse bouwsteen Apen en krokodillen spotten

Ervaar de jungle van Vietnam in Cat Tien National Park. Spot slingerende gibbons, bont gekleurde neushoornvogels, blaffende herten en krokodillen.

Bouwsteen vanaf:
Volwassene: € 350 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 290 pp

Bouwsteen bekijken

3-daagse bouwsteen Avontuur in de grotten van Phong Nha

Op avontuur in de grotten van Phong Nha National Park, per kajak, te voet of per boot. Voor iedere leeftijd een geschikte excursie.

Bouwsteen vanaf:
Volwassene: € 260 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 200 pp

Bouwsteen bekijken

3-daagse bouwsteen Varen en fietsen door de Mekongdelta

Ontdek de prachtige ongerepte natuur en het leven in de Mekongdelta!

Bouwsteen vanaf:
Volwassene: € 430 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 370 pp

Bouwsteen bekijken

4-daagse bouwsteen Logeren bij de locals

Per nachttrein naar de noordelijke bergen, op verkenning in het bergstadje Sapa en daarna twee dagen wandelen. Met verblijf in een homestay!

Bouwsteen vanaf:
Volwassene: € 320 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 260 pp

Bouwsteen bekijken

4-daagse bouwsteen Rotspieken en rijstvelden

Varen op een schip door het prachtige gebied van Halong Bay, een hoogtepunt in je reis. Daarna fietsend door de omgeving van Ninh Binh langs rotspieken en rijstvelden.

Bouwsteen vanaf:
Volwassene: € 370 pp
Kind 2 t/m 17 jaar: € 320 pp

Bouwsteen bekijken

6-daagse bouwsteen Lampionnetjes en drakenboten

Deze bouwsteen gaat naar de meest sfeervolle plaatsen van Vietnam: Hoi An en Hue!

Bouwsteen vanaf:
Volwassene: € 390 pp
Kind 2 t/m17 jaar: € 320 pp

Bouwsteen bekijken

Vietnam stond al erg lang op onze reis wensenlijst en afgelopen zomer was het dan zover! Met onze dochters van 5 en 3 jaar oud maken we een mooie, door KidsReizen georganiseerde, rondreis door Vietnam. De reis was heel goed verzorgd en daarom erg geslaagd, maar ook omdat, zoals mijn dochter het na thuiskomst zei, “Vietnam is gemaakt voor kinderen!”

Reisinformatie Vietnam

Bekijk alle Reisinformatie Vietnam

Reisverhalen Vietnam

Bekijk alle Reisverhalen Vietnam

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.