Ontdek Vietnam met kinderen

Vietnam wordt steeds populairder als reisbestemming voor gezinnen met kinderen en dat is niet onterecht! Dit prachtige land met zijn vriendelijke mensen en mooie cultuur is echt de moeite waard om met kinderen te bezoeken.

Explore Vietnam met kids!

Ga met een bootje door de prachtige natuur van de Mekong Delta, logeer een nachtje bij de mensen op het platteland, kijk hoe je leeftijdsgenootjes les krijgen op school, bekijk de mooie tempels en de vele winkeltjes en relax op een van de vele mooie stranden.
Hoe leuk is het voor kinderen om dit bijzondere land en zijn cultuur op deze manier te ontdekken. Vietnam heeft alles in huis om jullie een onvergetelijk familie avontuur te bezorgen!

Vietnam rondreizen Vietnam bouwstenen

Onze individuele rondreizen met kinderen

Wij hebben een aantal mooie individuele kidsreizen samengesteld in Vietnam, waarbij je met je eigen gezin de hoogtepunten van Vietnam ziet met een combinatie van cultuur, natuur en strand. Jullie overnachten in kindvriendelijke accommodaties, waar wij goede ervaringen mee hebben. Natuurlijk ontbreken de bijzondere plekjes niet; zo logeren jullie ook op een boot of bij mensen thuis! Onze landarrangementen zijn voorbeeldreizen waar alles nog in aangepast kan worden naar jullie wens! Wij bieden losse rondreizen in Vietnam, maar ook de internationale vlucht kan via ons geboekt worden.

Wil je liever je eigen reis samenstellen? Dat kan ook met de bouwstenen die we aanbieden. Ook deze zijn aan te passen aan jullie reiswensen.

Natuurlijk is rekening gehouden in onze reizen met het tempo wat kinderen aankunnen. Zo zullen er meer rustdagen zijn dan in een normaal reisschema, maar ook leuke en bijzondere excursies voor kids zullen niet ontbreken. Hou er rekening mee dat er een enkele lange reisdag in het schema zit. Dit is onvermijdelijk gezien de lange afstanden in Vietnam.

Vietnam stond al erg lang op onze reis wensenlijst en afgelopen zomer was het dan zover! Met onze dochters van 5 en 3 jaar oud maken we een mooie, door KidsReizen georganiseerde, rondreis door Vietnam. De reis was heel goed verzorgd en daarom erg geslaagd, maar ook omdat, zoals mijn dochter het na thuiskomst zei, “Vietnam is gemaakt voor kinderen!”

Reisinformatie Vietnam

Bekijk alle Reisinformatie Vietnam

Reisverhalen Vietnam

Bekijk alle Reisverhalen Vietnam

Laat je inspireren!

Ontdek nieuwe bestemmingen, droom weg bij mooie reiservaringen van andere gezinnen en ontvang leuke en handige vakantietips.